Chec cu morcovi
O prajitura buna si sanatoasa.
Ingrediente: 4 oua, 150 grame de zahar brun, 5 linguri de ulei, sucul de la o jumatate de portocala, scortisoara pudra, 350 grame de faina, 400 grame de morcovi.
Preparare: Curata si da morcovii prin razatoare si amestec-i cu sucul de portocala. Intr-un vas, bate ouale cu zaharul pana se fac spuma. Adauga uleiul ca pentru maioneza, scortisoara si faina, apoi morcovul ras cu tot cu sucul de portocala. Pune checul la copt, intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coace-l 45 de minute la foc potrivit.
Ingrediente: 4 oua, 150 grame de zahar brun, 5 linguri de ulei, sucul de la o jumatate de portocala, scortisoara pudra, 350 grame de faina, 400 grame de morcovi.
Preparare: Curata si da morcovii prin razatoare si amestec-i cu sucul de portocala. Intr-un vas, bate ouale cu zaharul pana se fac spuma. Adauga uleiul ca pentru maioneza, scortisoara si faina, apoi morcovul ras cu tot cu sucul de portocala. Pune checul la copt, intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Coace-l 45 de minute la foc potrivit.