Chec cu carnati uscati si ierburi aromate
Delicios! Asta este tot ce se poate spune despre aceste chec. Ingredientele sunt pentru sase portii.
Ingrediente:
patru oua, 120 grame carnati uscati (alege niste carnati buni din categoria crud-uscat, bine uscati), cinci linguri de ulei de masline, cinci linguri de lapte, 240 grame faina, un plic de praf de copt, ierburi uscate amestecate – patrunjel, cimbru, coriandru si putina nucsoara, doua linguri de seminte de susan, o lingurita de zahar, 1/2 de lingurita de sare, piper.
Preparare:
Incinge cuptorul si unge o tava de chec clasica cu unt si tapeteaz-o cu semintele de susan. Sparge ouale intr-un vas. Adauga uleiul, laptele, sarea, zaharul si mult piper. Bate cu mixerul cateva minute. Adauga faina amestecata cu praful de copt. Taie in bucatele carnatii si incorporeaza-i in aluat. Adauga ierburile. Amesteca si rastoarna compozitia in tava tapetata cu susan si lasa la copt, la foc potrivit intre 45 si 50 de minute. Scoate-l din tava dupa ce se raceste si serveste-l la temperatura camerei.
Ingrediente:
patru oua, 120 grame carnati uscati (alege niste carnati buni din categoria crud-uscat, bine uscati), cinci linguri de ulei de masline, cinci linguri de lapte, 240 grame faina, un plic de praf de copt, ierburi uscate amestecate – patrunjel, cimbru, coriandru si putina nucsoara, doua linguri de seminte de susan, o lingurita de zahar, 1/2 de lingurita de sare, piper.
Preparare:
Incinge cuptorul si unge o tava de chec clasica cu unt si tapeteaz-o cu semintele de susan. Sparge ouale intr-un vas. Adauga uleiul, laptele, sarea, zaharul si mult piper. Bate cu mixerul cateva minute. Adauga faina amestecata cu praful de copt. Taie in bucatele carnatii si incorporeaza-i in aluat. Adauga ierburile. Amesteca si rastoarna compozitia in tava tapetata cu susan si lasa la copt, la foc potrivit intre 45 si 50 de minute. Scoate-l din tava dupa ce se raceste si serveste-l la temperatura camerei.