Budinca rece de prune
Daca nu doresti sa pierzi prea mult timp in bucatarie, iti oferim o alternativa gustoasa si usor de preparat. Aceasta budinca de prune iti va incanta simturile!
Ingrediente si cantitati:
Mod de preparare:
1. Incalzeste laptele intr-un vas, adaugand apoi zaharul si bucatelele de ciocolata. Lasa totul pe foc, pana cand ciocolata se topeste, iar compozitia devine usor cremoasa. Las-o apoi la racit.
2. Adauga apoi frisca, esenta de vanilie, nucile, stafidele si prunele, care au fost in prealabil usor inabusite in putina apa. Pune budinca in frigider timp de 1h 1/2, apoi poti servi.
Ingrediente si cantitati:
- 1/2 ceasca de lapte
- 1/2 ceasca de zahar
- 2 patratele mari de ciocolata
- 2 cesti cu frisca
- 1 lingurita cu esenta de vanilie
- 1 ceasca de stafide
- 1/2 ceasca de nuci, macinate
- 1/2 ceasca de prune, taiate marunt
Mod de preparare:
1. Incalzeste laptele intr-un vas, adaugand apoi zaharul si bucatelele de ciocolata. Lasa totul pe foc, pana cand ciocolata se topeste, iar compozitia devine usor cremoasa. Las-o apoi la racit.
2. Adauga apoi frisca, esenta de vanilie, nucile, stafidele si prunele, care au fost in prealabil usor inabusite in putina apa. Pune budinca in frigider timp de 1h 1/2, apoi poti servi.