Boabe cu branza de vaci
Un desert hranitor si delicios! Nu te gandi ca fructele combinate cu lapte batut sau iaurt nu sunt o alegere fericita, pentru ca nu ai avea dreptate. Pe langa un gust deosebit, vei savura un desert dulce-acrisor, arome date de miere si de sucul de lamaie.
Ingrediente:
150 g boabe (struguri, coacaze, agrise, afine)
3-4 linguri lapte batut sau iaurt batut
40 g branza de vaci
1 lgt. suc proaspat de lamaie
putina coaja rasa de lamaie
1 lgt. miere
Mod de preparare:
Din branza de vaci, lapte batut, miere, zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie se face o crema. Boabele, taiate in jumatati, se rad - eliminandu-se samburii - si se amesca cu crema preparata anterior. Se pun in pahare, in straturi alternative, boabele si crema. Cantitatea este pentru o singura persoana.
Ingrediente:
150 g boabe (struguri, coacaze, agrise, afine)
3-4 linguri lapte batut sau iaurt batut
40 g branza de vaci
1 lgt. suc proaspat de lamaie
putina coaja rasa de lamaie
1 lgt. miere
Mod de preparare:
Din branza de vaci, lapte batut, miere, zeama de lamaie si coaja rasa de lamaie se face o crema. Boabele, taiate in jumatati, se rad - eliminandu-se samburii - si se amesca cu crema preparata anterior. Se pun in pahare, in straturi alternative, boabele si crema. Cantitatea este pentru o singura persoana.