Bezele cu migdale
Este o reteta riscanta… Copiii se vor indragosti de ea si va trebui sa o faci iar si iar.
Ingrediente:
sapte albusuri, doua linguri de zahar pudra, un praf de sare, o lingurita cu suc proaspat de lamaie, 450 grame zahar tos, 130 grame pudra de migdale, fulgi de nuca de cocos.
Preparare:
- Bate albusurile spuma, impreuna cu zaharul pudra, un praf de sare si sucul de lamaie. Albusurile trebuie batute foarte bine.
- Amesteca zaharul tos cu pudra de migdale si adauga-le in albusurile batute, amestecand cu o spatula, pana cand se omogenizeaza.
- Cu o lingurita formeaza bilute pe care le rostogolesti prin fulgi de cocos. Pune bilutele in tava tapetata cu hartie pergament, la distanta una de alta. Lasa bilutele formate sa stea la temperatura camerei, 20 de minute, inainte de a le coace in cuptorul incins, la foc potrivit circa 10-15 minute.
Ingrediente:
sapte albusuri, doua linguri de zahar pudra, un praf de sare, o lingurita cu suc proaspat de lamaie, 450 grame zahar tos, 130 grame pudra de migdale, fulgi de nuca de cocos.
Preparare:
- Bate albusurile spuma, impreuna cu zaharul pudra, un praf de sare si sucul de lamaie. Albusurile trebuie batute foarte bine.
- Amesteca zaharul tos cu pudra de migdale si adauga-le in albusurile batute, amestecand cu o spatula, pana cand se omogenizeaza.
- Cu o lingurita formeaza bilute pe care le rostogolesti prin fulgi de cocos. Pune bilutele in tava tapetata cu hartie pergament, la distanta una de alta. Lasa bilutele formate sa stea la temperatura camerei, 20 de minute, inainte de a le coace in cuptorul incins, la foc potrivit circa 10-15 minute.