Cauta in 21.294 retete

Ciorba de dovlecel cu ficaţei de pasare

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 portii : 300 g ficaţei de pasare, 1 ceapa mica, , 2 cartofi potriviţi, 1 ardei roşu, 1 morcov, 1 dovlecel mic,2 rosii . 1 lingura bulion de roşii, 2 linguri ulei, borş de casa (opţional),sare, piper, cateva fire patrunjel verde .

Mod de preparare

Morcovul se taie batonele subţiri. Se calesc uşor, la foc iute, 2-3 minute in ulei , apoi se adauga ceapa tocata marunt, şi ardeiul taiat rondele. Se calesc în continuare înca 2-3 minute, apoi se adauga cartofii, curaţaţi de coaja, taiaţi cubuleţe. Se presara sare şi piper, dupa gust, se adauga rosiile taiate in patru si dovlecelul taiat cubulete in apa calda cat sa acopere toate legumele şi se lasa sa fiarba acoperit aproximativ 15 minute, la foc potrivit. Între timp, se fierb separat ficaţeii, în apa puţin sarata. Se scurg de zeama în care au fiert, pastrand zeama. 2 ficaţei se trec prin sita, iar restul se taie bucaţi mari. Cand legumele sunt bine fierte, se adauga ficaţeii taiaţi bucaţele şi ficaţeii pasaţi, împreuna cu zeama în care au fiert. Se adauga bulionul de roşii, borşul fiert separat (opţional), sare şi piper, daca mai este cazul, şi dupa 2-3 clocote se da deoparte. Se presara patrunjel deasupra .Pofta buna.

Reteta trimisa de trusk_urg.

Comentarii (1)

  • Marius  pe 28 sep 2014, 14:18
    Locuri de munca

    Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod