Cauta in 77.183 retete

Supe si ciorbe

Pagina 8 din 12
Odată cu venirea primăverii, trebuie să reducem consumul de carne şi să introducem în alimentaţie cât mai multe fructe şi legume. Iată o reţetă sănătoasă şi uşor de preparat.
O supă cremoasă, delicioasă şi plină de vitamine şi minerale. Nu ai nevoie de foc, făină, lapte sau smântână. Doar ingredientele în stare crudă şi mirodeniile care dau savoarea supei.
Ai nevoie de noi idei de reţete pentru Postul Paştelui? Îţi venim în ajutor. Delicioasă şi simplă! Încearc-o!
Este un preparat originar din Austria, pe care trebuie să-l încerci! Ingredientele sunt pentru 4 porţii. Pentru un gust deosebit, poţi presăra şi nucşoară.
Este o reţetă chinezească pe care trebuie să o încerci! Ingredientele sunt pentru 4 porţii. Supă-cremă de porumb se serveşte caldă.
Este o supă gustoasă, preparată fără foc şi este plină de substanţele nutritive de care are nevoie organismul nostru în fiecare zi. Datorită varietăţii de legume, supa are un puternic efect detoxifiant.
Lintea este la fel de bogată în proteine şi fibre ca şi fasolea, motiv pentru care este perfectă pentru curele de slăbire. De asemenea, înlocuieşte cu succes carnea.
Mai delicioasă decât ai crede. Dacă nu ai încercat-o până acum este momentul să o prepari. Dacă mai adaugi şi o ceaşcă de crutoane preparate acasă şi condimentate în funcţie de gusturi, papilele tale gustative se vor declara pe deplin satisfăcute.
Supa de salată este un preparat ideal pentru zilele friguroase de iarna. Gustul său delicios te va cuceri cu siguranţă. Dacă urmezi o cură de slăbire, "taie" kaizerul din lista de ingredinte, pentru a elimina grăsimile în plus.
Fasolea este un ingredient minune, în special pentru cei care sunt la cura de slăbire. Fiind bogată în proteine şi fibre, înlocuieşte cu succes carnea şi elimină senzaţia de foame. Îţi prezentăm o supă delicioasă şi sănătoasă, fie că urmezi sau nu o dietă.
Ţi se pare o combinaţie bizară? Este o nebunie pe care trebuie să o încerci!
Vrei să faci în cel mai scurt timp o supă rafinată? Supa de ceapă cu caşcaval este cea mai bună alegere. Este un preparat consistent, perfect pentru zilele geroase de iarnă.
O minune de supă! Cremoasă, aromată, sănătoasă şi plină de vitamine. Numai bună pentru zilele geroase de iarnă. O prepari uşor şi rapid pentru întreaga familie!
Supa asta se poate face şi în cinci minute, dar fără fenicul şi cu apă chioară pe post de supă de legume, şi ar fi păcat.
Ceapă – una. Usturoi – doi căţei. Morcovi: unul, dar bun. Ţelină – o jumătate mare şi grea cât 150 de grame. Roşii? De unde proaspete, că-i iarnă? Folosim din conservă. Dar să fie din cele despieliţate şi pe etichetă fără cuvinte pe care nu le înţelegi.
Supa de ceapă e subiect de gâlceavă între mai multe naţii.
Chiar dacă sezonul roşiilor de grădina a trecut, te poţi bucura de o supă delicioasă, realizată din roşii întregi, conservate. În numai jumătate de oră obţii o supă perfectă!
Asta-i o ciorbă atât de simplă încât o poate face şi o studentă la violoncel, pe reşoul din camera de cămin (aud totuşi că mai nou unele camere de cămin au maşină de gătit în toată legea).
Am descoperit supa cremă de ţelină destul de târziu. Până la urmă,poate-i mai bine aşa, pentru că dacă o descopeream înainte de a mă fi copt puţin, probabil nu mi-ar fi plăcut atât de mult încât să vreau să-i descopăr toate valenţele posibile.
O supă specială şi delicioasă cu care îţi poţi răsfăţa familia, dar şi invitaţii, când organizezi diverse evenimente.