Cauta in 21.294 retete

Serviti desertul, va rog

Este si cel mai gustos, dar si cel mai usor de servit. Nu sunt niciodata mai mult de doua tacamuri aduse pentru el. Nu-ti ramane decat sa-l savurezi linistita. Cand ai terminat si cu el, ai trecut testul etichetei la restaurant.

Inghetata
Inghetata se mananca cu o lingurita mica. Cand este servita alaturi de prajitura sau placinta, se manaca cu furculita pentru desert si cu lingura.

Placinta
De obicei placinta sau tarta cu fructe se mananca cu furculita. Dar daca alaturi de furculita iti mai este oferita si o lingurita pentru desert, tine tarta cu furculita si taie cu lingurita; apoi mananca tot cu lingurita. Placinta se mananca cu furculita, asa ca daca nu vrei sa folosesti si lingurita nu-i mare bai.

Budinca cu stafide
Nu numai budica cu stafide se serveste astfel. Ci orice budinca. Se serveste de obicei intr-un bol, insotita de inghetata sau sirop. Fie ca este inghetata fie ca este sirop, sunt asezate peste budica, asa ca te vei ajuta de lingurita de desert pentru a manca. Daca coniacul este servit in timp ce mananci budinca, atunci picura putin si peste budinca ta. Va avea mai multa savoare asa.

Salata de fructe
Salata de fructe se mananca cu lingurita, dar te poti folosi si de o furculita pentru a taia bucatile mai mari. Samburii cireselor, visinelor, ai prunelor sau ai altor fructe sunt pusi in lingurita, dupa care sunt depozitati intr-un colt al farfuriei pe care este cupa in care a fost servita salata.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod