Cauta in 21.308 retete

"Cinam in oras?"

Intrebarea aceasta va fi cu siguranta pe buzele tuturor Evelor dupa ce vor citi prezentarea unor restaurante bucurestene ce exceleaza prin atmosfera placuta si preparatele delicioase.
 

Barka Saffron
Str. Aviator Stefan Sanatescu, nr. 1
224.10.04

Barka este un restaurant cu design londonez si preparate indiene,dar si din bucataria internationala. Este un loc foarte populat seara, iar atmosfera degaja buna-dispozitie.

Atmosfera:
Preparate:
Preturi:

Capricciosa
Bd. I. Ionescu, nr. 2
092.224.799

Capricciosa este un restaurant ce stie sa aprecieze raportul calitate-pret. In meniu puteti gasi 31 de retete de pizza si paste italienesti.

Atmosfera:
Preparate:
Preturi:

Casa Capsa
Calea Victoriei, nr. 36
313.40.38

Casa Capsa incearca sa recreeze atmosfera din vechiul Bucuresti prin mobila din lemn sculptat si scarile din marmura. Aici puteti servi preparate traditionale romanesti.

Atmosfera:
Preparate:
Preturi:

Casa M
Str. Grigore Gafenco, nr. 19-32
223.26.32

Casa M are un design monden atractiv si este genul de loc unde te duci "sa vezi si sa fii vazut". Dar nici preparatele italienesti nu sunt de neglijat.

Atmosfera:
Preparate:
Preturi:

La Mama
Str. Delea Veche
320.52.13

La Mama are un meniu foarte variat din bucataria romaneasca. Portiile sunt mari si mancarea deosebit de gustoasa. Este un loc aglomerat chiar si in timpul saptamanii.

Atmosfera:
Preparate:
Preturi:

Mesogios
Str. Jean Louis Calderon, nr. 49
650.03.44

Daca esti o mare amatoare de peste, Mesogios este locul unde trebuie sa ajungi. Este unul din putinele locuri din Bucuresti specializate in gatirea pestelui si preparatele sunt servite intr-un decor minimalist.

Atmosfera:
Preparate:
Preturi:

Museum
Str. Dr. Clunet
411.91.28

Museum este un restaurant sofisticat si se remarca prin tavanul jos si aventuroasa diversitate a meniului. Aici poti comanda atat feluri simple de mancare cat si raritati.

Atmosfera:
Preparate:
Preturi:

Smarts
Str. Alexandru Doinici, nr. 15
211.90.35

Smarts este un restaurant-bar unde poti lua o cina delicioasa (sunt specializati in gatirea fripturilor) sau poti sta cu prietenii la bar. Nici raportul calitate-pret, deosebit de avantajos, nu este de neglijat.

Atmosfera:
Preparate:
Preturi:

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod