Cauta in 77.444 retete

Salate

Pagina 8 din 15
Ai nevoie de o reţetă uşor de preparat şi gustoasă? O salată de cartofi recomandată de celebrul Jamie Oliver îţi va încânta gusturile. Poftă bună!
Ai poftă de o salată uşoară? Ţi-am pregătit o reţetă nouă. Ai nevoie de morcovi, stafide, suc de portocale şi câteva minute libere. Poftă bună!
Eşti în post şi în căutare de o reţetă delicioasă de salată? Îţi venim în ajutor. Ai nevoie de broccoli şi un avocado bine copt. Poftă bună!
Iată o salată delicioasă pe care cel mai probabil n-ai mai gustat-o până acum! E vorba de o combinaţie savuroasă, dulce-acrişoară, de alimente, care sigur te va încânta. În cazul în care nu eşti adepta salatelor, află că cea de faţă poate fi consumată şi pe post de garnitură...
Ai nevoie de salată verde, mango, grepfrut, portocale şi avocado pentru o salată delicioasă care îţi poate cuceri musafirii. Eva.ro îţi recomandă o reţetă simplă şi rapidă. Poftă bună!
O reţetă specială pentru un weekend special. Ai nevoie de pere, brânză albastră şi salată verde. Poftă bună!
O reţetă delicioasă pentru un weekend frumos! Eva.ro îţi recomandă o salată cu struguri, gutui şi nuci. Poftă bună!
Ce fructe sunt mai savuroase toamna decât merele şi perele? Şi pentru a profita cât mai mult de aroma lor, încearcă să le incluzi în cât mai multe reţete. Iată un exemplu de reţetă delicioasă. Poftă bună!
În cazul în care te-ai plictisit de salata verde pe care ai consumat-o cu regularitate vara trecută, dar vrei să consumi în continuare legume, îţi propun să prepari o delicioasă salată rusească. Este uşor de preparat şi reprezintă prânzul perfect, dacă mănânci mereu pe fugă la...
Răcoritoare, săţioasă şi numai bună pentru dimineţile călduroase de vară. Poţi să o consumi simplă în combinaţie cu o roşie sau să-ţi faci tartine pentru a le consuma la micul dejun.
O salată care combină legume proaspete şi germeni de broccoli, floarea soarelui, varză roşie pentru un plus de vitamine şi minerale. Este uşor de preparat şi potrivită pentru zilele caniculare.
Ai rămas în pană de idei? Îţi venim în ajutor cu o reţetă nouă şi delicioasă. Poftă bună!
Iată o salată foarte simplă şi sănătoasă.
Ai nevoie de o reţetă nouă de salată? Îţi venim în ajutor cu una nouă, simplă şi delicioasă. Poftă bună!
Ce poate fi mai răcoritor într-o zi de caniculă decât o felie de pepene verde? Iar dacă vrei ceva mai mult, îl poţi combina cu succes în salate. Iată un exemplu de reţetă uşoară, perfectă pentru o zi de weekend.
E vară şi salatele nu trebuie să lipsească de la nicio masă. Uşoare, hrănitoare şi de mare ajutor femeilor care vor să slăbească. Iată o reţetă simplă, perfectă pentru weekend.
Isteria infecţiilor cu E.coli în care au fost implicaţi castraveţii, pe nedrept, potrivit ultimelor cercetări, ne determină să-ţi propunem o salată delicioasă, pentru a le "spăla" imaginea. Şi ca să promovăm şi producţia internă, ideal ar fi să foloseşti castraveţi...
Este un fel de mâncare foarte uşor de pregătit, ideal pentru o gustare la birou. Ingredientele sunt pentru două porţii. Salata se serveşte decorată cu brânza preferată, salată verde şi felii de roşii.
Îţi place peştele sărat? Dacă răspunsul este afirmativ, îţi propunem o salată de cartofi care include scrumbii sărate. Poşi înlocui scrumbiile cu macrou afumat.
Este incredibil de gustoasă şi sănătoasă! Şi foarte uşor de realizat!