Cauta in 75.914 retete

Salate

Pagina 10 din 15
Foarte colorata si doar cu 150 de calorii, in fiecare portie cu tot cu smantana.
O combinatie delicata, care reprezinta o masa in sine.
Salatele cu pui sunt savuroase. Combinata cu sosuri sanatoase, cu verdeturi, suc de lamaie si eventual iaurt sau smantana, carnea de pui, fiarta, la gratar sau preparata la cuptor, este un deliciu.
Esti in cautarea unor salate inedite? Le-ai gasit!
Este o placere sa o prepari si un rasfat sa o mananci.
O salata, gustoasa si foarte sanatoasa.
Salata este echivalentul unei injectii cu vitaminele A, C si E.
Este originala, colorata si foarte gustoasa.
O combinatie monocroma, dar deosebit de sanatoasa.
Este momentul perfect in care poti prepara aceasta salata. Este delicioasa si foarte rafinata.
In fapt, este un fel de mancare. Cartofii si migdalele sunt o sursa excelenta de calciu pentru cei care tin o dieta vegetariana.
Fasolea boabe este un aliment de baza in dieta vegetariana, pentru ca este satioasa si bogata in proteine de calitate.
Nimic din aceasta salata nu este nesanatos! Din ingrediente rezulta patru portii.
Salade Nicoise este preferata in zona mediteraneana. Poate fi servita simpla sau impreuna cu felii de paine cu usturoi. Ingredientele sunt pentru 4-6 portii. Timp de preparare: 15 minute.
Delicata, tonica si speciala - asa poate fi descrisa aceasta salata deloc dificil de facut, nici in ceea ce priveste ingredientele, nici in ceea ce priveste prepararea.
Cel mai bine beneficiezi de calitatile prazului daca il consumi crud. Iata o reteta.
Trebuie incercata pentru ca este delicioasa - combinatia dintre dulceata strugurilor si aroma branzeturilor este savuroasa.
Daca mancam cu placere morcovi si telina cruda, de ce nu am manca si dovlecei? Salata merge excelent langa carnea de pui (la cuptor) sau peste.
Ingrediente: opt kiwi, 100 de grame de fistic curatat, o legatura de menta proaspata, trei linguri de zahar, doua-trei lingurite de suc de lamaie, frisca sau inghetata pentru servit. Preparare: 1. Pune la fiert zaharul cu doua linguri de apa, si lasa-l sa fiarba cateva minute. Toaca...