Cauta in 79.900 retete

Tagliatelle cu sos de roşii şi ciuperci

Într-o farfurie cu tagliatelle cu sos de roşii încape tot ce are mai simplu şi mai gustos bucătăria tradiţională italiană. E alegerea ideală pentru vegetarieni, pentru cei care ţin post, pentru cei grăbiţi şi mai ales pentru toţi cei care iubesc pastele. E de ajuns să rosteşti acest minunat cuvânt, atât de italienesc, şi simţi cum îți creşte profta: tagliatelle!

Ingrediente

1 pungă de tagliatelle
400 g roşii decojite
1 căţel de usturoi
1 legătură de ceapă verde
3 ciuperci champignion
3 roşii cherry
ulei
sare
piper
busuioc proaspăt

Mod de preparare

Dificultate: usoara · Timp preparare: 20 de minute · Nr. porţii: 4

Taie usturoiul mărunt şi pune-l la rumenit în uleiul încins. Adaugă ceapa tocată, lasă 1-2 minute şi toarnă sosul de roşii decojite din cutie. Pune sare şi piper şi lasă un sfert de oră la fiert, timp în care fierbi tagliatellele conform instrucţiunilor de pe ambalaj.
Pastele se scurg şi se adaugă sosul de roşii, ciupercile tăiate felii, roşiile cherry şi câteva frunze de busuioc deasupra. Se pot servi şi cu parmezan ras sau feliat.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod