Cauta in 79.048 retete

Paste

Pagina 9 din 9
Este cunoscut faptul ca, dintre toate arahidele, migdalele au cel mai ridicat continut de elemente nutritive si calorii, reprezentand o importanta sursa de proteine, calciu si vitamina E. Cu toate ca migdalele contin multe grasimi, acestea sunt monosaturate. Prezenta migdalelor face ca aceasta...
Rosiile uscate la soare, impreuna cu salata verde, suc proaspat de lamaie si ulei merg perfect cu paste fainoase si branza. Poti servi acesti taitei cu sos de rosii cu paine prajita si gustul va fi pe masura asteptarilor! Ingrediente: 1/4 cana rosii uscate la soare, puse in apa fierbinte...
Reteta de mai jos se poate face cat de iute doriti, dar trebuie sa retineti ca rosiile se gatesc foarte repede si retin gustul iute din condimente. Se serveste ca orice fel de pasta fainoasa. Ingrediente: 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi, tocati 800g rosii...
Daca nu mai stii ce mancaruri gustoase sa pregatesti celor dragi, Eva.ro iti dezvaluie secretele bucatariei italiene. Rapid si fara cheltuieli mari, pe masa familiei tale se va "lafai" aburinda o specialitate delicioasa: spaghete cu ciuperci si rosii. In aceasta reteta, pot fi folosite doua...
Va propunem inca o reteta de pe forum-ul eva.ro, recomandata de o cititoare, care speram sa va placa! Pentru sos: O ceapa mai mare se taie foarte, foarte fin, 3-4 catei de usturoi la fel, se taie lamele fine si se prajesc putin, pana ceapa devine lucioasa, de preferinta in unt sau...
Iata ceva usor de facut, care se poate manca in orice vacanta si in oriceanotimp: macaroane milaneze. Preluate de la prietenii nostri italieni,macaroanele sunt pe gustul multor romani. Ingrediente : 400 grame macaroane, 100 g. parmezan sau svaiter, 100g. limba afumata, 100 g....