Cauta in 79.049 retete

Paste

Pagina 8 din 9
Caracteristice bucatariei italiene, pastele au cucerit intreaga lume. Se prepara usor, sunt gustoase si reprezinta o combinatie perfecta intre cereale, legume si grasime.
O combinatie consistenta, dar usor de facut. Poti folosi orice fel de paste.
Un antreu excelent sau un fel de mancare satios si gustos.
In cazul in care iti este pofta de paste, dar, in acelasi timp, iti doresti sa experimentezi o noua reteta, iti oferim o alternativa excelenta: macaroane cu creveti.
O reteta savuroasa, in care aroma miezului de nuca este pusa in evidenta de gorgonzola.
Daca esti curioasa sa vezi ce gust ar avea orezul pregatit in stil italian, nu ramane decat sa te pui pe treaba. Acest tip de orez poate fi consumat cu placere mai ales iarna, deoarece contine si bacon.
Par mai dificil de preparat decat sunt - aceste rosii absolut delicioase vor fi gata in doar 15 minute. Ramane doar sa iti pui rabdarea si pofta la incercare, cat timp se vor coace...
Tagliatelle sunt o varietate de paste, asemanatoare cu macaroanele. Le gasesti in supermarketuri...
De origine siciliana, gnocchetti sunt modelul redus al adevaratelor gnocchi. In Sicilia, se gatesc cu sosuri picante; daca nu le gasesti, poti folosi paste gnocchi. Ca varietate de carnaciori...
Inevitabil, gandul te poarta catre retetele de pizza, paste, lasagna sau catre vinurile fine... Nimic mai adevarat, insa acestea nu cuprind, neaparat, toate secretele bucatariei italiene. Exista multe...
Poti folosi atat spaghettini, cat si spaghetti, in prepararea acestei retete, in ambele situatii salvia dandu-le o savoare speciala.
Daca esti o admiratoare a bucatariei italiene si a fructelor de mare, deopotriva, speram sa iti bucuram papilele gustative, oferindu-ti reteta de mai jos.
Reteta traditionala presupune pregatirea spaghetelor cu branza Comte (cea mai veche branza, care se consuma dupa 24-36 de luni de la producere). Daca nu gasesti branza Comte, poti folosi o branza mai veche sau branza de burduf.
Exista o varietate mare de paste in traditia culinara italiana, in functie de forma sau modul in care sunt pregatite. Poate ai auzit deja de Vermicelli, Linguini, Tagliatelle, Penne, Maccaroni, Ravioli...
Un preparat extrem de simplu, pe care il poti varia dupa gust. Ingrediente si cantitati: 1 pachet cu ravioli, cu ce umplutura doresti (le gasesti in marile magazine, pe alese) faina, pentru pudrat salata de rosii sau sos de mustar Mod de preparare: 1. Incinge foarte, foarte bine ulei de...
Dupa ce te-am lamurit cum se pregatesc pastele "ca italienii", te invitam acum sa experimentezi cateva retete "vero" ale delicioasei bucatarii din Italia. Datorita talentului maestrilor bucatari...
In aceasta reteta, datorita conopidei, cantitatea de grasimi este redusa cu 25%. Se serveste cu salata de legume sau cu salata de fasole. Aceste paste fainoase cu conopida si smantana reprezinta o reteta foarte buna si plina de vitamine pentru aceasta primavara pretentioasa si mult asteptata......
Ai putea spune ca este o combinatie cel putin... ciudata, dar trebuie sa incerci aceasta reteta de paste fainoase cu varza creata pentru a vedea cat de gustoasa este, de fapt. Timpul de preparare este minim, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji pentru orele petrecute "la cratita". Gustul va...
In acest aperitiv, care se serveste cu paine neagra, sunt combinate varza dulce si varza acra cu boia iute si portocale. Un gust inedit, dar care iti va provoca o placere gustativa incredibila! Continuam seria retetelor speciale, care speram ca te vor ajuta sa "inventezi" un meniu cat mai...
Este cunoscut faptul ca, dintre toate arahidele, migdalele au cel mai ridicat continut de elemente nutritive si calorii, reprezentand o importanta sursa de proteine, calciu si vitamina E. Cu toate ca migdalele contin multe grasimi, acestea sunt monosaturate. Prezenta migdalelor face ca aceasta...