Cauta in 75.920 retete

Paste

Pagina 4 din 9
Pentru spaghetti cu sos de rosii si carnati pisam usturoiul si tocam ceapa marunt, apoi le punem la prajit in putin ulei pentru 3 minute. Adaugam carnatii (taiati in bucati de 1cm-1,5 cm) si patrunjelul tocat marunt si amestecam. Turnam o jumatate de pahar de vin si lasam sa se evapore, dupa...
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare, se amesteca...
La doua focuri se face in paralel sosul si se pune apa la fiert pentru spaghete. Se curata o ceapa, se spala, se taie marunt si se adauga in tigaia cu ulei incinsa sa se caleasca. Se adauga ciupercile, o ceasca de apa si se fierb cinci minute.Se amesteca sa nu se lipeasca si se pun bucatile...
Am fiert pastele conform instructiunilor de pe pachet si apoi le-am strecurat.Le-am pun intr-un vas. Separat am fiert ouale ,tari.Dupa ce au fiert le-am curatat. Albusul l-am toacat marunt si l-am pus peste paste iar galbenusurile le-am pasat cu ajutorul unei furculite si apoi le-am amestecat...
Se pune aprox. 2-3 l de apa la fiert in care se adauga sare. Cand clocoteste se adauga spaghetele si se da focul mai mic. Se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Separat se toaca marunt ceapa si se pune la calit in ulei. Se adauga carnea tocata, usturoiul si rosiile in bulion. Se mai...
Pastele se pun la fiert cu sare si putin ulei (intre timp se prepara sosul), se lasa sa fiarba cat este indicat pe ambalaj apoi se stinge focul si se mai lasa pret de 5-8 minute acoperite apoi se scrurg se trec putin prin apa rece si se lasa la scurs pana ce sosul este gata. Kaiserul se pune...
Călim ceapa cu usturoiul în uleiul de măsline pentru 1-2 minute. Adăugăm morcovul și amestecăm. După 1-2 minute adăugăm carnea de vițel tocată cu un cuțit în bucăți cât mai mici. Amestecăm bine și lăsăm până carnea se rumenește ușor. Adăugăm apa...
Uleiul de masline se incinge intr-o cratita. Se caleste ceapa si usturoiul, tocate marunt. Cand ceapa are culoarea aurie se adauga ciupercile, tocate marunt. Se pune un varf de lingurita de sare pentru ca ciupercile sa lase apa si se tine pe foc pana scade complet. Se racesc ciupercile si se...
Umple o oală mare de apă ușor sărată și puneti-o la fierbere, apoi adaugati pastele si lasati-le cca 8-10 minute sa fiarba apoi puneti-le la scurgere. Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul de masline la foc mediu si adaugati usturoiul și anșoa. Gatiti...
Fierbeți pennele, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Tocați ceapa mărunt, tăiați ardeiul gras – bastonașe, ciupercile – lamele, iar usturoiul – rondele Tăiați baconul și pieptul de pui în fâșii cât de cât egale. Trageți la tigaie puiul...
Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi le scoatem si le punem pe un platou. Tocam marunt ceapa si usturoiul si le calim in ulei de masline. Adaugam ciupercile si le lasam sa se faca. Adaugam sosul de rosii , asezonam cu oregano, busuioc,...
Se fierb pastele in apa, cu putina sare si ulei, si nu se lasa foarte mult pentru a fi al dente. Intre timp se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul, iar dupa aceea adaugam sucul de rosii si tonul maruntit. Dupa ce fierb pastele, le scurgem de apa si le amestecam cu sosul rezultat....
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii grasi, ardeiul iute, rosiile si usturoiul. Se gatesc la foc mic, amestecand frecvent, timp de 10-12 minute, pana se inmoaie. Se adauga cele doua vinuri, verdeturile si piperul si se da in clocot. Se fierb incet, fara clocot,...
Se incinge uleiul pentru sosul de rosii. Se adauga chili si usturoiul tocat marunt si se caleste rapid pana incepe sa miroasa. Se adauga conserva de rosii mixata in blender si se fierbe 5 minute, adaugand sare dupa gust si zahar daca simtiti ca sosul e acid. Se stinge focul si se adauga...
Timp de preparare: 30 min Timpul de gatire: 20 min Gata in: 50 min Timp de fierbere: 30 minute Preparare 1. Pentru început, se pun 2 l de apă să fiarbă cu o linguriţă de sare şi uleiul de măsline. Se lasă să dea în clocot şi apoi se adaugă pastele. Se lasă să fiarbă...
Se pun la fiert pastele şi se fierb conform instructiunilor de ambalaj. Cand sunt gata, se iau de pe foc, se scurg bine si se amesteca cu mazarea Bonduelle. Sunca de Praga se taie bucatele. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa pe foc inca 1 minut. Se...
Rosiile se lasa la oparit in apa fierbinte cateva secunde, dupa care se decojesc, se taie in sferturi si li se scot semintele si miezul. Ardeii grasi se curata de cotoare si seminte si se taie fasii subtiri. Usturoiul se piseaza si se pune in tigaie in ulei incins pentru circa 1 minut, dupa...
Într-o tigaie adâncă puneți ulei de măsline la încins. Pregătiți cozile de creveți (dacă folosiți creveți congelați, decongelați-i înainte și înlăturați surplusul de apă) și puneți-le în tigaie la rumenit. Creveții se înroșesc...
Se încălzeşte unt şi ulei de măsline într-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti până devine maro auriu. Fiţi atenţi să nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplăcut. Se toarnă uşor jsupa din...
Preparare: Se pun pastele să fiarbă. Se scot, se trec prin jet de apă rece și se lasă să se scurgă. Separat, se curăță ciupercile şi se spală bine în câteva ape. Se curăță ceapa, se spală și se taie rondele subțiri. Se călesc în uleiul de măsline și se...