Cauta in 106.744 retete

Paste

Pagina 4 din 9
Umple o oală mare de apă ușor sărată și puneti-o la fierbere, apoi adaugati pastele si lasati-le cca 8-10 minute sa fiarba apoi puneti-le la scurgere. Între timp, într-o tigaie medie, încălziți uleiul de masline la foc mediu si adaugati usturoiul și anșoa. Gatiti...
Fierbeți pennele, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Tocați ceapa mărunt, tăiați ardeiul gras – bastonașe, ciupercile – lamele, iar usturoiul – rondele Tăiați baconul și pieptul de pui în fâșii cât de cât egale. Trageți la tigaie puiul...
Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi le scoatem si le punem pe un platou. Tocam marunt ceapa si usturoiul si le calim in ulei de masline. Adaugam ciupercile si le lasam sa se faca. Adaugam sosul de rosii , asezonam cu oregano, busuioc,...
Se fierb pastele in apa, cu putina sare si ulei, si nu se lasa foarte mult pentru a fi al dente. Intre timp se taie ceapa si se caleste impreuna cu usturoiul, iar dupa aceea adaugam sucul de rosii si tonul maruntit. Dupa ce fierb pastele, le scurgem de apa si le amestecam cu sosul rezultat....
Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga ceapa, ardeii grasi, ardeiul iute, rosiile si usturoiul. Se gatesc la foc mic, amestecand frecvent, timp de 10-12 minute, pana se inmoaie. Se adauga cele doua vinuri, verdeturile si piperul si se da in clocot. Se fierb incet, fara clocot,...
Se incinge uleiul pentru sosul de rosii. Se adauga chili si usturoiul tocat marunt si se caleste rapid pana incepe sa miroasa. Se adauga conserva de rosii mixata in blender si se fierbe 5 minute, adaugand sare dupa gust si zahar daca simtiti ca sosul e acid. Se stinge focul si se adauga...
Timp de preparare: 30 min Timpul de gatire: 20 min Gata in: 50 min Timp de fierbere: 30 minute Preparare 1. Pentru început, se pun 2 l de apă să fiarbă cu o linguriţă de sare şi uleiul de măsline. Se lasă să dea în clocot şi apoi se adaugă pastele. Se lasă să fiarbă...
Se pun la fiert pastele şi se fierb conform instructiunilor de ambalaj. Cand sunt gata, se iau de pe foc, se scurg bine si se amesteca cu mazarea Bonduelle. Sunca de Praga se taie bucatele. Intr-o tigaie se topeste untul, se adauga usturoiul pisat si se mai lasa pe foc inca 1 minut. Se...
Rosiile se lasa la oparit in apa fierbinte cateva secunde, dupa care se decojesc, se taie in sferturi si li se scot semintele si miezul. Ardeii grasi se curata de cotoare si seminte si se taie fasii subtiri. Usturoiul se piseaza si se pune in tigaie in ulei incins pentru circa 1 minut, dupa...
Într-o tigaie adâncă puneți ulei de măsline la încins. Pregătiți cozile de creveți (dacă folosiți creveți congelați, decongelați-i înainte și înlăturați surplusul de apă) și puneți-le în tigaie la rumenit. Creveții se înroșesc...
Se încălzeşte unt şi ulei de măsline într-o tigaie de inaltime peste medie la temperaturi ridicate. Adaugati usturoiul si gatiti până devine maro auriu. Fiţi atenţi să nu se arda usturoiul prea mult, ca pastele vor avea miros neplăcut. Se toarnă uşor jsupa din...
Preparare: Se pun pastele să fiarbă. Se scot, se trec prin jet de apă rece și se lasă să se scurgă. Separat, se curăță ciupercile şi se spală bine în câteva ape. Se curăță ceapa, se spală și se taie rondele subțiri. Se călesc în uleiul de măsline și se...
Carnea de pui se taie cubuleţe și se fierbe. Păstrăm o cană din supa în care a fiert, pentru a o folosi mai târziu. Într-o oală mare se aduce la fierbere apa ușor sărată. Când fierbe se adaugă pastele și se fierb pentru 8-10 minute. Se scurg și se pun...
Se topeste untul intro-o tigaie incinsa, se adauaga ceapa taiata marunt, bucatile de rosii taiate cubulete, o ceasca de apa si se lasa la fiert 10 minute. Se amesteca si se pun pe rand, sarea, piperul, oregano, cateii de usturoi taiati feliute si maghiranul. Se pune la fiert 1,5 litri de apa...
Se caleste ceapa, ciupercile se spala , se toaca marunt si se adauga in tigaie peste ceapa.Se adauga vinul, sucul de rosii, sarea , piperul, cateii de usturoi taiati feliute, se amesteca si se lasa la fiert . Intr-o oala se fierb pastele pentru aproximativ un sfert de ora cu un praf de sare,...
se fierb spaghetele conform timpului de pe ambalaj intr-o tigaie separat se caleste kaiserul;dupa ce pastele sunt fierte se adauga in tigaie peste kaiserul rumenit si se toarna usor oul batut cu sare si piper,se amesteca pana cand tot oul sa gatit ,se condimenteaza dupa gust si se serveste cu...
Se pun la fiert spaghetele intr-un oala la care punem apa si un pic ulei, cand fierberea este aproape gata punem sare. Se fierb 8 minute dupa care foarte bine se intorc. Intr-un teflon punem ulei ceapa maruntita, deci tare bine feliate in mici bucati se pregatim ceapa punem peste ceapa ardei...
Se pune apa la fiert cu sarea, apoi se adauga spaghetele. Dupa fierbere se scurg si se adauga sosul de rosii. Deasupra se presara o ploaie de patrunjel, daca doriti se poate pune si parmezan.
Se da drumul cuptorului, sa fie incins cand bagam tava cu cannelloni in el. Se pune uleiul intr-o tigaie si se caleste ceapa, ardeiul iute si morcovul. Se adauga rosiile, frunzele de patrunjel si vinul sau supa de pui si un varf de lingurita de sare, pentru ca rosiile sa lase sucul. Se lasa...
Ceapa si morcovul se curata si se taie rondele. Intr-un wok se pune o lingura de ulei de masline, se incinge bine si se adauga ceapa. Se lasa la foc mic pana devine transparenta, nu arsa, dupa care se pune si morcovul rondele. Se adauga 4 cani de apa, cana de vin si se lasa la fiert pana este...