Cauta in 67.277 retete

Paste

Pagina 2 din 9
Se pregatesc verdeturile: sparanghelul se taie in bucati de 1 cm, ceapa verde si spanacul se taie marunt. Se incalzeste uleiul de masline in tigaie, adaugam ceapa verde, sparanghelul, boabele de mazare si spanacul, amestecand pe foc 5 minute. Dupa ce legumele s-au calit adaugam 2 linguri de...
Se taie capetele sparanghelului, apoi se fierbe in apa sarata timp de 5 minute. Se incinta uleiul intr-o tigaie, unde se caleste ceapa, timp de 3-4 minute. Se adauga usturoiul, se pune smantana si sparanghelul, care se taie bucatele. Se pune si parmesan-ul si se foloseste un blender pentru a...
Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Se sotează șalota și dovleceii opt minute, până se înmoaie. Când încep să capete culoare, se adaugă usturoiul și se mai lasă două minute. Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Se scurg bine,...
Se caleste carnea tocata in uleiul bine incins, adaugam usturoiul si lasam sa fiarba la foc mare amestecand incontinuu. Dupa aceea pregatim sosul: vinul rosu il amestecam cu bulionul si delicatul si amestecam pana se obtine o pasta mai subtire, acest sos il adaugam peste carnea tocata si...
Fusilli tricolore le fierbem după cum scrie pe ambalaj, le scurgem şi le trecem prin jet de apă rece. Între timp, călim ceapa într-o lingură de ulei de măsline. Deşi nu obişnuiesc să folosesc ulei de măsline la prăjit, aici merge bine căci dă o aromă deosebită care...
Se pun pastele la fiert cca 15-20 min. in apa clocotita cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron mai mare se sfarama branza cu ajutorul unei furculite apoi se amesteca cu ouale batute, zaharul, smantana, laptele si coaja de lamaie. Se scurg pastele si se rastoarna peste...
Fierbeti pastele in apa clocotinda cu sare, conform instructiunilor de pe ambalaj. Incingeti uleiul si prajiti fileurile de somon, timp de 3 minute, pe fiecare parte. Presarati sare si piper, apoi indepartati pielitele si desfaceti in bucati cu ajutorul unei furculite. Intre timp, preparati...
1. Într-o cratiță mare, se încinge uleiul și se prăjesc chifteluțele până se rumenesc. Pentru ca acestea să nu se ardă, se întorc des pe toate părțile. Între timp, se amestecă ouăle cu parmezanul și se asezonează. 2. Se fierb pastele conform...
Se fierb pastele 10–12 minute sau conform instructiunilor de pe ambalaj, pana ce sunt al dente ,Intre timp, se taie bucatele conopida si broccoli. Se adauga la paste in ultimele 2–3 minute ale perioadei de fierbere. Se scurg intr-o sita mare pastele si legumele. se adauga branza....
Se fierb pastele in apa cu un strop de ulei de masline. Scoicile se spala bine, se pun in alta cratita, se acopera cu un capac si se lasa sa se deschida. Se amesteca din cand in cand pana se deschid, se pune un pic de apa peste ele si totodata peste sucul lasat de ele, se lasa sa dea 2...
Puneti pastele la fiert in apa multa cu 1/4 de lingurita de sare. Separat in tigaie inceingem uleiul de masline, si cand ii bine incins prajim pancetta pana-i crocanta, al fel cu alte sortimente, trebuie taiate felii subtiri si prajite crocant. Cand sunt gata se scot si se scrug, se pun...
Se fierbe carnea de vitel pana cand aceasta devine frageda, dupa care se taie marunt si se amesteca cu ciupercile, la care am scurs in prealabil saramura. Intr-o tigaie de teflon cu capac topim untul pana cand acesta acopera intreaga suprafata a tavii, dupa care stoarcem lamaia si o lasam in...
1. Se încinge uleiul într-o tigaie mare şi se adaugă ceapa. Se prăjeşte uşor timp de câteva minute, apoi se adaugă morcovii, zucchini şi ciupercile şi se prăjeşte totul încă 5 minute. Se adaugă usturoiul şi se mai ţine pe foc 1 minut. 2. Se adaugă...
Legumele se toc marunt si se calesc in ulei de masline se pune carnea tocata si se amesteca cu o lingura de lemn sfaramand cocoloasele ce se formeaza.Se pune vinul si se lasa sa fiarba la foc domol.Cand a scazut se adauga rosiile curatate de coaja sau sucul cu rosiile din conserva si se lasa...
Carnea o speli si o tai cubulete.Adaugi carnea intr-o tigaie incinsa cu ulei si o calesti picurand din cand in cand apa calda.Cand s-a calit carnea adaugi ceapa si usturoiul tocate fin,adaugi o cana de apa calda si lasi sa fiarba inabusit 20 de minute.Pui sosul de rosii,sare,piper si busuioc...
Mazarea se fierbe impreuna cu pastele (am avut congelata, s-a fiert atat cat trebuie), apoi se dau sub un jet de apa rece si se lasa de-o parte. In acest timp, intr-o tigaie antiaderenta se caleste usor usturoiul cu pancetta taiata fasii, cateva miniute. Se adauga pastele, mazarea si smantana...
Eu mai intai am pus la fiert in apa cu sare tagliatellele. Cand au fost fierte, le-am bagat sub un jet de apa rece si am mai pus un strop de ulei peste ele, sa nu se lipeasca. Apoi am facut budinca de vanilie cu 500 ml de lapte, 2 linguri de zahar si un plic de zahar vanilat. Cand a fost...
Intr-o oala de 5l umpluta pe treisferturi cu apa, punem sare si cand da un clocot adaugam tagliatelle de spanac si lasam sa fiarba intre 8-11 minute, cat scrie pe ambalaj. Nu punem ulei in apa, deoarece pastele absorb uleiul, nemaiputand ulterior sa absoarba sosul. Cand sunt fierte, le trecem...
1. Se curata cartofii de coaja si se trec prin razatoarea cu ochiuri mici, dupa care se amesteca cu faina, oul, sarea. Se framanta astfel un aluat de cartofi. 2. Din aluat se formeaza suluri din care se taie bucati mici si fiecare bucata va fi presata usor cu furculita inmuiata in apa rece....
Fierbem pastele in apa cu putina sare, le scurgem si le strecuram. Calim spanacul in putin ulei, adaugam piper, sare si usturoiul tocat marunt. Lasam spanacul sa se caleasca 2 minute apoi adaugam faina desfacuta in 200 ml apa.La final adaugam condimentele pentru legume in piureul de spanac...