Cauta in 21.308 retete

Paste cu sos de roşii şi parmezan

Vrei ceva rapid pentru seară? Acest fel de mâncare este perfect pentru foame, poftă, dar şi pentru a-ţi bucura ochii.

Ingrediente

- 350 g paste (de orice fel)
- 5 roşii potrivite
- usturoi
- ulei de măsline
- busuioc
- piper
- 1 ceapă
- 1/2 jumătate dintr-un ardei roşu gras
- 100 g parmezan ras

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert şi se lasă cât este specificat pe cutie/pungă. Între timp, toacă mărunt toate legumele şi pune-le la călit în ulei de măsline pentru câteva minute, adăugând treptat o cană de apă. Condimentează cu mirodeniile preferate, însă cel mai bine se potriveşte busuiocul.

Când pastele s-au fiert, adăugăm sosul şi îl încorporăm perfect, iar pe deasupra radem parmezanul.

Este un fel de mâncare săţios, care se poate consuma atât cald, cât şi rece.

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod