Cauta in 67.037 retete

Mancaruri

Pagina 9 din 57
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul. Intr-o tava se aseaza...
Spanacul se spala se opareste in apa cu putina sare. Se scurge, se toaca. Separat se pune ceapa taiata marunt la calit in ulei, se adauga spanacul si se lasa sa fiarba. Se adauga apa pana se omogenizeaza compozitia. Pt ca sapanacul sa fie legat se pune la sfarsit o lingura de faina diluata in...
Se coc ardeii.Se curăţă ardeii copţi de coajă şi cotoare şi se taie în 2 de-a lungul.Se curăţă ceapa.Se dă prin robot sau se taie mărunt.Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit.Se dau roşiile prin robot.După ce s-a călit ceapa se adaugă roşiile...
Se taie dovlecelul felii foarte subtiri care se sareaza si se pun pe o sita la scurs o jumatate de ora ,timp in care pregatim intr-un castronel oul spuma la care adaugam sare piper dupa gust si marar si patrunjel taiat .Intr-o farfurie intinsa punem in mijloc faina si dam feliile de dovlecel...
Ceapa se da pe razatoare. Orezul se curata si se spala in mai multe ape,apoi se adauga impreuna cu ceapa la carnea tocata.Adaugam condimentul pentru sarmale si pasta de tomate si amestecam bine totul.Ardeii ii taiem la codita, scoatem samburii si spalam interiorul astfel incat sa nu mai...
Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii.Se sareaza si se lasa pe o farfurie 10 min.Se bat ouale cu sare si piper.Dovleceii se trec prin faina,prin ou batut si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta!
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei incins. Separat se oparesc urzicile, in prealabil fiind spalate. Dupa ce au fost oparite, se strecoara si se taoaca. Peste ceapa calita, se adauga urzicile si orezul deja umflat. Se lasa sa fiarba si se mai adauga zeama de...
Curatam bine hribii ii spalam si ii punem la fiert ,cand sunt gata de fiert ii spalam iar si ii tocam marunt,curatam ceapa si o punem la undit cand este gata aurie punem peste ea hribii,adaugam sare dupa gust si ii prajim bine sa capete gust.dupa ,ce s-au prajit oprim focul si adaugam peste...
Asezam in tava hartie cerata si peste ea punem feliile de paine dupa ce le-am dat prin pasta de tomate cu apa, peste paine adaugam piept de pui fiert si taiat cuburi,cascaval ras prin razatoare,ciuperci taiate micut,ouale batute spuma,castravetii taiatii felii ,rosii taiate felii si ornam cu...
se curata bine ciupercutele ,se taie codita si in ele punem cate un cubulet de cascaval,le asezam in tava si le dam la cuptor la foc mare,cand sunt gata le asezam pe platou este frunze de salata si le ornam cu ciupercute.
1. Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel. 2. Puneti carnea intr-un bol ,adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente(sare - piper - boia de ardei) si amestecati din...
Se spala,se portioneaza si se pune la fiert carnea.Intre timp,se curata ardeii de cotoare si seminte.Se caleste in putin ulei ceapa tocata marunt,morcovul si telina.Se adauga orezul spalat in mai multe ape si se calesc toate timp de 10 min.Se adauga carnea taiata marunt si sosul de rosii.Se...
curatam morcovul si il punem la fiert cu orezul si putina sare,separat oparim urzicile ,le clatin la tocam si le punem peste o ceapa pe care o prajim sa aiba culoare aurie,punem un picut de apa peste urzici si le lasam asa cateva minute sa se patrunda ,,cand sunt gata oprim focul si tocam...
Pieptul de pui, ceapa, usturoiul, morcovii si verdeata se dau prin masina de tocat (painea, nemuiata se da la urma pentru a curata masina).Se adauga cele 2 oua si se sareaza si pipareaza dupa gust.Se omogenizeaza bine.Se adauga faina(o lingura)si pesmet.Se tavalesc prin susan si se prajesc in...
Am taiat pieptul de pui in bucati potrivite, pe care le-am presarat pe ambele parti cu sare, piper si le-am lasat intr-un vas in frigider aproximativ 30 de minute pentru a se patrunde cu aromele. Dupa aceea am pus bucatile de piept la rumenit in putin ulei, pana au prins o culoare aurie. Cand...
Se curata bine urzicile,se spala si se pun intr-o oala la fiert,se da doar un clocot,apoi aruncam apa ,le clatim bine cu apa rece si le tocam marunt,Separat batem ouale spuma peste care adaugam sare dupa gust si putin piper macinat,apoi adaugam urzicile tocate ,le mai batem un pic si le punem...
Taiem ceapa marunt ,radem morcovul si le calim. Cand ceapa este aurie iar morcovii moi adaugam ciupercile taiate bucatele si le calim impreuna cu ceapa si morcovul. Dupa aproximativ 5-10 minute (5 minute la foc iute, 10 minute la foc lin) punem peste ciuperci o cana de apa, boiaua (eu...
Fasolea se curata de codite, apoi se fierbe - nu foarte tare - in apa cu sare . Lasam sa se raceasca, timp in care preparam maioneza : doua galbenusuri + un praf de sare de lamaie + o lingura cu mustar, se mixeaza bine cu 350 ml ulei, adaugat putin cate putin ). Fasolea rece se taie marunt,...