Cauta in 73.361 retete

Mancaruri

Pagina 8 din 57
Se taie ceapa marunt, se pune in vasul ceramic termorezistent, in amestec cu putin ulei de masline si condimente. Se adauga pieptul de pui taiat fasii si condimentat, se amesteca totul si se baga la cuptor. Se lasa 15 minute pana cand ceapa si pieptul de pui fierb, apoi se adauga ciupercile...
Se toaca ceapa marunt ,se pune la calit si se lasa sa se raceasca. Se spala orezul si se pune la foc mic pentru 10 minute , dupa care se lasa sa se raceasca.Verdeturile se spala, se toaca marunt si se adauga totul peste carnea tocata.Se adauga bulionul, sarea si piperul, se amesteca si ne...
Se spala bine cartofii si morcovii si se pun la fiert in coaja. Se fierb 2 oua pentru maioneza. Se taie parizerul cubulete. Castravetii murati se scurg de otet si se taie cubulete. Dupa ce au fiert, cartofii si morcovii se curata de coaja si se taie tot cubulete. Se pun toate intr-un bol mai...
Crestam pulpele de pui dezosate sa se patrunda cand le prajim, le spalam , le punem la scurs intr-o sita, le condimentam si le punem la prajit intr-o tigaie de ceramica cu putin ulei. Curatam cartofii ,ii spalam apoi ii taiem feliute si dupa ce s-au scurs de apa, ii condimentam si ii punem la...
Se transeaza cocosul , se spala si se fierbe pana se desface carnea de pe os. Se scoate carnea, se indeparteaza oasele fara carne si se pune carnea in vasele (farfurii, castronase) in care urmeaza sa facem racitura. Se curata si se piseaza usturoiul dupa care se adauga in apa calduta in care...
Curatam cartofii de coaja, ii taiem cuburi, ii spalam si ii punem la fiert.Pe la jumatatea fierberii adaugam delikatul de legume. Curatam si spalam cepele, morcovii si ardeii capia, dupa care ii tocam.Intr-o tigaie punem uleiul si cand s-a incins adaugam ceapa, amestecam si dupa 4-5 minute...
Se sparg ouale si se bat bine intr-un bol. Se spala si se taie marunt mararul. Se adauga faina putin cate putin peste ouale batute si se mixeaza. Se taie salamul felii , apoi patratele mici. Se adauga smantana, salamul taiat cubulete si se mixeaza din nou. Se adauga apa minerala, mararul,...
Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga spanacul maruntit si se lasa 3-4 minute sa fiarba.Orezul se fierbe separat si se adauga peste spanac. Se adauga smantana, telemeaua taiata cubulete mici, sarea , piperul si zeama de la o lamaie si se amesteca sa se omogenizeze. Se spala...
Se spala aripile de pui, se pun la fiert intr-o oala iar separat in alta oala fierbem cartofii dupa ce i-am curatat de coaja. Scoatem aripile le lasam sa se scurga de apa apoi se pun la prajit in tigaie. Dupa ce s-au prajit, scoatem aripile, adaugam bulionul cu 3-4 linguri de apa, un praf de...
Ardeii se curata de seminte, se spala si se scurg de apa. Se curata varza de frunzele care o acopera, se spala si se toaca marunt cu securea pe un fund de lemn .Morcovii se curata de coaja, se spala si se dau prin razatoarea mare. Se toaca marunt frunzele de telina. Se amesteca totul intr-un...
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam,...
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de...
Se curata ceapa, se spala , se toaca marunt, se caleste cu putin ulei intr-o tigaie, se adauga bulionul si se amesteca. Se spala orezul, dupa care se lasa intr-un castron cu apa rece. Peste carnea tocata se adauga ceapa prajita,orezul scurs de apa, patrunjelul taiat marunt , cimbrul sfaramat...
Tai bucatile de piept in doua jumatati,le speli,le condimentezi cu sare si piper si le lasi la rece 20 de minute.Intre timp cureti legumele si le speli.Toci ceapa fideluta,morcovul si ardeiul rondele,rosia , dovlecelul cubulete si conopida o desfaci buchetele.Intr-o tigae adaugi 50ml. ulei si...
Se curata legumele si se spala. Dovleceii se taie rondele subtiri, iar ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei.Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga ardeiul si dovleceii, se toarna putina apa si se lasa sa se inabuse la foc mic, pentru 10-15...
Ceapa se toaca, se pune la calit in ulei, se adauga rosiile tocate si se lasa sa fiarba. Cand e gata fiarta ceapa, se adauga faina diluata in putina apa. Se mai lasa sa fiarba 10 min, se condimenteaza si poate fi folosit ca si garnitura langa orice friptura.
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul. Intr-o tava se aseaza...
Spanacul se spala se opareste in apa cu putina sare. Se scurge, se toaca. Separat se pune ceapa taiata marunt la calit in ulei, se adauga spanacul si se lasa sa fiarba. Se adauga apa pana se omogenizeaza compozitia. Pt ca sapanacul sa fie legat se pune la sfarsit o lingura de faina diluata in...
Se coc ardeii.Se curăţă ardeii copţi de coajă şi cotoare şi se taie în 2 de-a lungul.Se curăţă ceapa.Se dă prin robot sau se taie mărunt.Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit.Se dau roşiile prin robot.După ce s-a călit ceapa se adaugă roşiile...
Se taie dovlecelul felii foarte subtiri care se sareaza si se pun pe o sita la scurs o jumatate de ora ,timp in care pregatim intr-un castronel oul spuma la care adaugam sare piper dupa gust si marar si patrunjel taiat .Intr-o farfurie intinsa punem in mijloc faina si dam feliile de dovlecel...