Cauta in 76.567 retete

Mancaruri

Pagina 8 din 56
Se portioneaza carnea pentru a fi tocata prin masina de tocat carne, se spala si se toaca prin masina.Se curata 2 capatani de usturoi, se zdrobeste pana obtinem o pasta si se adauga peste compozitie. Adaugam condimentul pentru carnati, cimbrul sfaramat in palma, sarea, boiaua, amestecam,...
Se spala carnea, se portioneaza felii subtiri, se condimenteaza, se unge tigaia Delimano cu 1 lingura de ulei si se pune carnea la prajit. Ciupercile se scurg de apa , se pun la calit cu o lingura de ulei. Cand sunt rumenite , se adauga vinul, ceapa taiata fidelute, se calesc impreuna timp de...
Se curata ceapa, se spala , se toaca marunt, se caleste cu putin ulei intr-o tigaie, se adauga bulionul si se amesteca. Se spala orezul, dupa care se lasa intr-un castron cu apa rece. Peste carnea tocata se adauga ceapa prajita,orezul scurs de apa, patrunjelul taiat marunt , cimbrul sfaramat...
Tai bucatile de piept in doua jumatati,le speli,le condimentezi cu sare si piper si le lasi la rece 20 de minute.Intre timp cureti legumele si le speli.Toci ceapa fideluta,morcovul si ardeiul rondele,rosia , dovlecelul cubulete si conopida o desfaci buchetele.Intr-o tigae adaugi 50ml. ulei si...
Se curata legumele si se spala. Dovleceii se taie rondele subtiri, iar ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt. Se caleste ceapa si usturoiul in ulei.Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga ardeiul si dovleceii, se toarna putina apa si se lasa sa se inabuse la foc mic, pentru 10-15...
Ceapa se toaca, se pune la calit in ulei, se adauga rosiile tocate si se lasa sa fiarba. Cand e gata fiarta ceapa, se adauga faina diluata in putina apa. Se mai lasa sa fiarba 10 min, se condimenteaza si poate fi folosit ca si garnitura langa orice friptura.
Se curata cartofii si se taie rondele. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei. Dupa ce prinde putina culoare se adauga si carnea tocata. Se lasa aproximativ 15 minute, iar spre final se adauga rosiile pasate, usturoiul maruntit, patrunjelul, sarea si piperul. Intr-o tava se aseaza...
Spanacul se spala se opareste in apa cu putina sare. Se scurge, se toaca. Separat se pune ceapa taiata marunt la calit in ulei, se adauga spanacul si se lasa sa fiarba. Se adauga apa pana se omogenizeaza compozitia. Pt ca sapanacul sa fie legat se pune la sfarsit o lingura de faina diluata in...
Se coc ardeii.Se curăţă ardeii copţi de coajă şi cotoare şi se taie în 2 de-a lungul.Se curăţă ceapa.Se dă prin robot sau se taie mărunt.Într-o tigaie cu ulei încins se pune ceapa la călit.Se dau roşiile prin robot.După ce s-a călit ceapa se adaugă roşiile...
Se taie dovlecelul felii foarte subtiri care se sareaza si se pun pe o sita la scurs o jumatate de ora ,timp in care pregatim intr-un castronel oul spuma la care adaugam sare piper dupa gust si marar si patrunjel taiat .Intr-o farfurie intinsa punem in mijloc faina si dam feliile de dovlecel...
Ceapa se da pe razatoare. Orezul se curata si se spala in mai multe ape,apoi se adauga impreuna cu ceapa la carnea tocata.Adaugam condimentul pentru sarmale si pasta de tomate si amestecam bine totul.Ardeii ii taiem la codita, scoatem samburii si spalam interiorul astfel incat sa nu mai...
Se curata dovlecelul de coaja si se taie felii.Se sareaza si se lasa pe o farfurie 10 min.Se bat ouale cu sare si piper.Dovleceii se trec prin faina,prin ou batut si se prajesc pe ambele parti.Se scot pe hartie absorbanta!
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Fasolea se scurge de zeama si se pune in tigaie impreuna cu ceapa si usturoiul tocate marunt si celelalte ingrediente. Se lasa sa scada la foc mic 30-60 de minute
Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in putin ulei incins. Separat se oparesc urzicile, in prealabil fiind spalate. Dupa ce au fost oparite, se strecoara si se taoaca. Peste ceapa calita, se adauga urzicile si orezul deja umflat. Se lasa sa fiarba si se mai adauga zeama de...
Curatam bine hribii ii spalam si ii punem la fiert ,cand sunt gata de fiert ii spalam iar si ii tocam marunt,curatam ceapa si o punem la undit cand este gata aurie punem peste ea hribii,adaugam sare dupa gust si ii prajim bine sa capete gust.dupa ,ce s-au prajit oprim focul si adaugam peste...
Asezam in tava hartie cerata si peste ea punem feliile de paine dupa ce le-am dat prin pasta de tomate cu apa, peste paine adaugam piept de pui fiert si taiat cuburi,cascaval ras prin razatoare,ciuperci taiate micut,ouale batute spuma,castravetii taiatii felii ,rosii taiate felii si ornam cu...
se curata bine ciupercutele ,se taie codita si in ele punem cate un cubulet de cascaval,le asezam in tava si le dam la cuptor la foc mare,cand sunt gata le asezam pe platou este frunze de salata si le ornam cu ciupercute.
1. Spalati ciupercile, indeparteti piciorusele, apoi lasati ciupercile la uscat pe un servetel. 2. Puneti carnea intr-un bol ,adaugati patrunjel, ceapa, masline, ulei de masline, pasta de rosii si amestecati totul foarte bine. Adauga condimente(sare - piper - boia de ardei) si amestecati din...
Se spala,se portioneaza si se pune la fiert carnea.Intre timp,se curata ardeii de cotoare si seminte.Se caleste in putin ulei ceapa tocata marunt,morcovul si telina.Se adauga orezul spalat in mai multe ape si se calesc toate timp de 10 min.Se adauga carnea taiata marunt si sosul de rosii.Se...