Cauta in 49.764 retete

Mancaruri

Pagina 6 din 58
O reţetă uşoară, care poate fi făcută rapid şi fără bătăi de cap. Această mâncare este ideală pentru vegetarieni şi pentru cei care ţin post, dar e binevenită şi într-o zi în care nu mai ştii ce să găteşti.
Această mâncare de fasole verde cu pui poate fi o cină perfectă sau un prânz săţios pe care să îl iei la birou!
Încearcă această reţetă sănătoasă şi delicioasă în serile din timpul săptămânii, când nu vrei să stai prea mult în bucătărie.
Ai nevoie de o sugestie de mâncare rapidă şi de vară? Aceasta poate fi soluţia perfectă pentru o cină rapidă!
Ai poftă de peşte şi vrei să găteşti ceva special? Eva.ro îţi propune această combinaţie cu peşte şi legume la grătar, aromate cu un sos de capere.
Vrei o reţetă simplă şi plină de savoare? Eva.ro îţi propune să încerci această friptură pentru care nu-ţi trebuie să fii foarte pricepută în bucătărie.
Este o combinaţie sănătoasă şi foarte uşor de preparat. Descoperă cât de rapid poţi să-ţi faci o reţetă gustoasă acasă.
Vrei un preparat cu totul special? Încearcă acestă reţetă senzaţională, specifică bucătăriei franţuzeşti. Iată cum să faci pate din foie gras:
Ai poftă de o reţetă săţioasă, dar preparată într-un mod sănătos? Descoperă cât de simplu poţi să faci la cuptor carnea de porc cu diverse legume.
Este un preparat ideal pentru zilele în care vrei să mănânci ceva delicios şi sănătos, dar şi foarte uşor de pregătit. Dacă urmezi o dietă, înlocuieşte untul cu ulei de măsline.
Vrei o mâncare rapidă, uşoară şi sănătoasă? Spanacul te poate ajuta să le obţii pe toate dintr-o singură lovitură!
Nu ştii ce să mănânci sănătos şi nu ai prea mult timp de stat în bucătărie? Această reţetă se prepară în mai puţin de 20 de minute şi este ideală pentru regimuri alimentare, diete sau vegetarieni.
Încearcă o reţetă asiatică delicioasă, care se prepară rapid şi uşor. Vinetele chinezeşti sunt mai subţiri şi mai fragede decât vinetele obişnuite, dar pot fi înlocuite în reţetă cu acestea din urmă.
Vrei ceva rapid pentru seară? Acest fel de mâncare este perfect pentru foame, poftă, dar şi pentru a-ţi bucura ochii.
Acest preparat este foarte uşor de făcut, însă trebuie mâncat cu moderaţie sau alături de un sos răcoritor.
Au apărut cartofii noi şi încă nu i-ai încercat? Încearcă-i la cuptor, este o reţetă simplă care o să îi înlocuiască pe cei prăjiţi.
Prepară alături de copilaşul tău o reţetă delicioasă, dar şi deosebit de simpatică. Este vorba despre bufniţe amuzante obţinute din căpşuni proaspete, brânză şi un aluat fraged.
Vrei să-l convingi pe cel mic să mănânce cât mai sănătos? Sandvişurile în forme amuzate îi pot determină pe copii să guste ceea ce în mod normal ar refuza. Iată cum să realizezi un delicios sandviş Omiduţă:
Această reţetă simplu de preparat îi va convinge chiar şi pe cei care nu iubesc conopida să-i dea o şansă. Este o metodă rapidă de a găti conopida într-un mod delicios.
Vrei ca în weekend să găteşti ceva bun? Acest preparat poate fi perfect pentru o cină liniştită în familie!