Cauta in 77.355 retete

Mancaruri

Pagina 10 din 56
Se fierbe pieptul de pui crud pana devine moale. Se taie marunt si pieptul de pui fiert si pieptul de pui afumat.Se aseaza intr-o oala medie, iar peste se pun ciupercile scoase si scurse in prealabil din saramura. Se adauga piper supa gust. Se rade branza Asiago maturata peste acest amestec...
Taiem cotorul andivelor si desfacem cu grija frunzele. Le lasam pentru cateva minute in apa rece cu sare, operatiune ce are rolul de a mai reduce gustul amarui al andivelor. Le scoatem apoi din apa si le lasam sa se zvinte. Frecam ricotta cu 4 linguri de ulei de masline Migdalele le punem pe...
Se framanta aluatul adaugand faina, drojdia, uleiul, apa si un pic de zahar si sare. Se lasa la dospit 40-50 de minute. Dupa care se intinde aluatul se unge cu bulion amestecat cu condimente pentru pizza. Se presara cu salam, ciuperci, cascaval taiate, porumb sau masline si totul se unge cu...
1. Încinge uleiul într-o cratiță medie, adaugă baconul, șalotele, usturoiul și cârnații chorizo întregi. Sotează totul pe foc mediu timp de 8 minute, amestecând ocazional. 2. Adaugă orezul și amestecă-l bine cu sosul din cratiță. Toarnă peste el...
Mod de preparare foi Facem maiaua din drojdie,1 lingura faina si zahar,apoi o punem in castronul cu faina si o lasam la dospit 10 minute acoperita,ferita de curent.Adaugam apa calduta si framantam un aluat elastic si nelipicios pe care l lasam la crescut 20 minute.Intindem foaia,punem...
Incingeti cuptorul la temperatura cea mai mare. Puneti pulpa de porc dezosata si crestata pe o planseta de taiat, cu pielea in jos. Folosind un mojar, o rasnita de cafea sau un bol de metal si un sucitor, zdrobiti semintele de fenicul impreuna cu ardeiul iute si sarea gema, pana obtineti o...
Carnea o speli si o tai cubulete.Adaugi carnea intr-o tigaie incinsa cu ulei si o calesti picurand din cand in cand apa calda.Cand s-a calit carnea adaugi ceapa si usturoiul tocate fin,adaugi o cana de apa calda si lasi sa fiarba inabusit 20 de minute.Pui sosul de rosii,sare,piper si busuioc...
1. Se curata cartofii de coaja si se trec prin razatoarea cu ochiuri mici, dupa care se amesteca cu faina, oul, sarea. Se framanta astfel un aluat de cartofi. 2. Din aluat se formeaza suluri din care se taie bucati mici si fiecare bucata va fi presata usor cu furculita inmuiata in apa rece....
Framantam un aluat din faina,drojdie ,apa ,sare si verdeturi italiene.Il lasam la dospit cca 30 de minute apoi il intindem si il ungem cu sosul de rosii. Pentru sos punem pe foc intr-un vas uleiul,pasta de toamte,adaugam 150 ml apa si verdeturi italiene.Apoi lungurita de zahar .Lasam sa...
Fierbem pastele in apa cu putina sare, le scurgem si le strecuram. Calim spanacul in putin ulei, adaugam piper, sare si usturoiul tocat marunt. Lasam spanacul sa se caleasca 2 minute apoi adaugam faina desfacuta in 200 ml apa.La final adaugam condimentele pentru legume in piureul de spanac...
Sosul ragu se poate pregati si cu 2-3 zile inainte dupa reteta . Se pastreaza la frigider si se incalzeste usor cand il folositi la lasagna. Pregatiti o tava de 20 x 20 cm (am folosit vasul patrat de Jena) ungand-o cu un strop de ulei, inclusiv pe margini. Puneti o oala larga cu multa apa si...
Se spală şi se curăţă ciupercile, se mai mult desert 1 Plăcintă cu clătite 1. Se amestecă făina cu laptele şi ouăle. mai mult Stuffed mushroom 2 Ciupercuţe umplute 1. Se curăţă ciupercile de pieliţe, se mai mult 1. Se cerne făina pe o planşetă, se face o adâncitură...
pun cartofii la fiert, in coaja. Cand sunt fierti curata coaja. Intr-o tigaie incapatoare pune sunca la rumeni, taiata in bucatele mici, apoi carnea de vaca si toate verdeturile tocate marunt. Lasa totul pe foc circa 10-15 minute amestecand. Adauga putin ulei, doar daca este cazul. Stinge...
1. Se începe cu sosul de carne: se încălzeşte uleiul într-o cratiţă mare şi se prăjesc cepele cu grijă, 10 minute, până când devin aurii. Se adaugă usturoiul, ierburile şi dafinul şi se mai lasă pe foc 2 minute. Se încălzeşte o tigaie mare. Se...
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava...
Punem la fiert intr-o craticioara apa impreuna cu cateva linguri ulei de masline si un praf sare.Cand clocoteste punem farfallele. Cand s-au fiert le scoatem intr-o sita si le trecem sub jet de apa rece ca sa se opreasca procesul de fierbere si sa nu se lipeasca unele de altele. Intr-o...
Intr-un bol mai mare se pun 350g de faina, se adauga sarea si uleiul. Intr-un vas gradat se masoara 225 ml de apa calduta. Se adauga 1 lingura de zahar, 2 linguri de drojdie uscata, se amesteca si se lasa amestecul 15 min . Peste 15 minute observati ca amestecul de drojdie, apa si zahar va...
Ceapa si morcovul le cureti si le toci marunt in robot. Pui legumele la calit impreuna cu 3 linguri de ulei. Cand sunt calite bine, pui carnea si amesteci pana ce se incorporeaza bine. Calesti la foc mic pana ce carnea este aproape gata. Adaugi o cutie de pulpa de rosii , condimentezi cu...
Ceapa, spalata si curatata, o toci marunt. Chiflele le inmoi in apa rece si le storci bine. Din ceapa, paine, carne, oua si pesmet faci un amestec, iar la urma, adaugi si usturoiul tocat marunt. Pui apoi sare, piper, mustar si boia, dupa gust. Rosiile le oparesti, le decojesti si le tai...
Intr-un castron destul de mare se pune uleiul de masline, drojdia, un praf de sare, laptele putin incalzit peste care se adauga faina cat cuprinde pana se face o coca numai buna de framantat. Se framanta vreo 6 min dupa care se lasa la crescut cat puteti (pana creste considerabil). Dupa ce...