Cauta in 75.915 retete

Desert

Pagina 8 din 60
Se trec fructele prin jet de apa si se pun in cratita la fiert.Cand au inceput sa fiarba se adauga zaharul si continutul plicului de Gelfix.Se mai lasa 5 min sa fiarba,spumandu-se.Se obtin 4 borcane.
punem in robot smantana si 4-5 linguri de zahar si facem frisca si o impartim,3/4 o punem intr-un vas ,peste care adaugam lapte fiert rece din frigider ,3 galbenusuri si gelatina inmuiata cu apa calduta ca de vara,esente,punem apoi vasul in alt vas cu apa calda si mixam pana se face o pasta...
Mixam ingredientele intr-un castron.facem clatite si le umplem cu dulceata.Le impaturam in foarma de triunghi si le decoram cu putina dulceata si cateva fructe proaspete.
Se bat albusurile spuma tare,cu cele 5 linguri de apa rece.Galbenusurile se amesteca cu zaharul,uleiul.Se adauga peste albusuri.Se pune si praful de copt stins cu putina zeama de lamaie,faina in ploaie si se amesteca de sus in jos.Se pune compozitia in tava de chec,se adauga fructele spalate...
Separam albusurile de galbenusuri.Batem albusurile spuma si galbenusurile le amestecam cu zaharul,apa si praful de copt.Adaugam galbenusurile peste albusuri,faina si amestecam de sus in jos.Punem compozitia in tava,punem si ciresele din care am scos samburii.Coacem prajitura 40 min.Pofta buna!
Se mixeaza ouale cu zaharul.Se adauga pe rand celalate ingredienete iar la sfarsit visinele,fara samburi si date prin faina,sa nu se lase la fundul tavii.Se da tva la cuptor pentru 40 min.
Scoatem samburii nectarinelor si le curatam de coaja. Le dam la robot. Daca le vreti piure le bagati la blender .Eu am vrut sa ramana bucatele mici de fructe. Amestecam fructele cu mierea si zeama de lamaie. Batem frisca si o amestecam cu nectarinele. Punem intr-un vas si dam la congelator....
Pasam zmeura cu furculita. Daca doriti o puteti mixa in blender si se va transforma in pasta, eu am vrut sa am bucati de fructe in inghetata fiindca zmeura le place foarte mult copiilor. Iaurtul in scurgem bine apoi il amestecam cu zmeura. Batem frisca lichida cu zaharul pana se intareste....
Prepararea acestor mingiute este atat de rapida, ca nici nu-ti dai sema cand incepi si cand termini. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci, intr-un bol, untul de arahide cu mierea si vanilia si apoi, sa adaugi, treptat cerealele. Chiar daca se recomanda in jur de doua cani si jumatate de...
Se pune la fiert laptele; se separa ouale. Galbenusurile se freaca spuma cu zaharul si se adauga in laptele fierbinte. Se amesteca continuu, pana cand face spuma deasupra si apoi dispare. Se lasa la racit. Intre timp se bat albusurile si frisca; se pun apoi, impreuna cu esentele, in...
Preparare: cureti pepenii de coaja, ii tai in cubulete potrivite si adaugi zaharul. Prepari ceaiul verde dupa instructiunile de pe cutie, iar cand e gata, adaugi frunzele de menta. Lasi sa se infuzeze cateva minute, strecori, lasi sa se raceasca si torni peste pepeni. Dai salata de pepene si...
Se spalati bine fructele si se taie bucati mici. Miezul de nuca se toaca cu un cutit si se amesteca cu fructele intr-un castron mare.
Pentru blat: 250 g faina 1 praf de sare 200 g margarina unirea (60% grasime) 1 ou 2 lingurite zeama de lamaie 2 linguri apa ulei si faina pentru tapetarea tavii Pentru umplutura: 250 ml (eu am folosit smantana de casa) 170 g zahar 1 plic de zahar vanilat 3 linguri faina 1 ou 1 galbenus 1 praf...
Ouale le-am batut cu un praf de sare si zaharul vanilat apoi am adaugat laptele ,apa minerala,uleiul si faina cernuta,amestecand continuu. Am obtinut o compozitie densa, nu foarte groasa , ceva mai subtire decat smantana . Le-am prajit in tigaia speciala de clatite ( care nu lipeste ) , le-am...
Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare, se adaga zaharul si se bate pana la dizolvarea cristalelor de zahar. Se adauga galbenusurile, laptele si faina. La sfarsit esenta si bicarbonatul. Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se toarna compozitia si se pun cubulete...
Făina se amestecă cu jumătate din cantitatea de zahăr, apoi se adaugă treptat și jumătate din cantitatea de lapte. A doua jumătate din cantitatea de lapte se pune la fiert. Când clocotește, se adaugă a doua jumătate din cantitatea de zahăr și amestecul de făina, zahăr și...
1. Se trece branza prin sita, se bate frisca cu zaharul vanilinat si se amesteca. 2. Se taie bananele putin oblic, se stropesc cu zeama de lamiae. 3. Se pun zaharul si 8 linguri apa rece intr-o cratita si se caramelizeaza un maroniu deschis. 4. Se adauga in caramel bananele, toate bucatile...
Mod de preparare: Incalzim laptele si smantana intr-o cratita cu baza grea si stabila,pana incepe sa fiarba.Luam cratita de pe foc,adaugam vanilia si lasam asa. Intre timp,intr-un bol mare,frecam galbenusurile cu zaharul pana se albesc.Turnam incet peste crema de ou laptele cu smantana si...
CUM PREPARĂM BLATUL : Gălbenuşurile se separă de albuşuri şi frişca se bat. Zeama din compotul de ananas se amestecă cu 100 g zahăr şi cu conţinutul sticluţei de rom. Se freacă gălbenuşurile cu sarea şi 100 g de zahăr, până obţinem o cremă spumoasă. Separat se bat...
Laptele se pune la fiert intr-o cratita, cand da in clocot sa pun cele 200 g fidellini usor, in ploie pentru a nu se lipi una de alta. Se amesteca cu grija si se fierbe 5 min. Se adauga zaharul, zaharul vanilat si si praful de nuscoara in momentul in care se opreste focul. Feirbinte se pune...