Cauta in 77.444 retete

Desert

Pagina 6 din 60
Ești pe fugă, dar nu pleci la serviciu până nu mănânci ceva? Acesta este cel mai rapid și gustos mic dejun pe care l-ai încercat.
Este potrivit pentru un weekend cu prietenii, dar mai ales poate fi cadoul perfect atunci când le faci o vizită.
Este o reţetă simplă, deşi nu pare deloc aşa la prima vedere. Poate fi consumat la micul dejun cu unt de arahide!
Kiwi este bogat în vitamina C şi fibre, iar castravetele este o excelentă sursă de apă, aşa că acest fresh este ideal pentru a ne hidrata şi a prinde energie. Ananasul îl face mai aromat iar sucul de lămâie mai răcoritor. Turnat într-un borcan, devine o băutură minunată pe care o...
Fructele sunt delicioase şi foarte sănătoase. Din acest motiv, trebuie incluse cât mai des în alimentaţia ta. Iată un smoothie uşor de preparat şi bogat în vitamine.
Galbenusurile de la cele 4 oua le batem cu 250 g zahar dupa care adaugam pe rand cei 100 ml ulei si 100 ml lapte continuand sa mixam usor . La cei 250 g faina adaugam lingurita de praf de copt si zaharul vanilat impreuna se adauga la compozitia de galbenus mixand in continuare. Albusurile le...
Preparare: se ia un bol in care punem albusul de ou separat de galbenus si inpreuna su varful de sare incepem sa batem cu mixerul la viteza maxima pana se face spuma si terptat adaugam cate o lingura de zahar si mixam pana se face o bezea si zaharul sa dizolvat.Galbenusurile le frecam separat...
1. Încinge cuptorul la 180°C. Într-o cratiță mică, toarnă apă cât să umpli o treime din ea. Dă apa în clocot, apoi pune cratița deoparte. Pune ciocolata mărunțită într-un bol care să încapă în cratiță, sprijinindu-se pe marginile ei...
Se scot sîmburii de la vișine . Se separă gălbenușul de albuș la 5 ouă . Gălbenușurile se amestecă bine cu 8 linguri de apă fierbinte și 2 de ulei. Albușurile se bat spumă și se adaugă prin amestecare 200 g de zahăr. Acum se unesc cele două amestecuri și se...
Dizolvam drojdia intr-o cana cu lapte dulce cald si doua linguri de faina .Cernem faina in vasul in care urmeaza sa facem aluatul.Separat intr-un castron se bat 4 galbenusuri , se amesteca cu jumatate din cantitatea de zahar si se toarna peste faina. Peste faina mai adaugam laptele dulce,...
1. Se pun orezul şi laptele de soia într-o cratiţă de mărime medie, se amestecă şi se aduce la punctul de fierbere. Se reduce intensitatea focului imediat (ca să nu se taie laptele de soia). Se acoperă cratiţa pe jumătate cu un capac şi se fierbe uşor 40-45 de minute pe un...
Se freaca galbenusurile cu zahar adaugand din cand in cand cate o lingura de apa pana se obtine o crema ca si o alifie. Separat se amesteca faina cu praful de copt ,cacao si se adauga putin cate putin in amestecul de galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se adauga la amestec. Se unge o...
Pentru inceput separam albusurile de galbenus, galbenusurile le frecam foarte bine cu zaharul pana devine o compozitie cremoasa unde vom adauga si cutia de mascarpone si frisca care in prealabil a fost batuta amestecam bine toate cele trei ingrediente si vom da compozitia la rece pentru un...
Spargem ouale , le batem bine intr-un bol mare, apoi punem laptele dulce si turnam incet faina in timp ce amestecam continuu.Adaugam un varf de sare si apa minerala pana obtinem o pasta care curge usor. Punem o jumatate de lingura de ulei intr-o tigaie de ceramica si cu un polonic mic incepem...
Separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile pana obtinem o spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste zaharul. Batem galbenusurile cu un praf de sare si le adaugam peste albusuri in timp ce amestecam de jos in sus. Treptat adaugam faina, zaharul vanilat, uleiul si amestecam...
Banana,kivi si portocala se decojesc si se taie cubulete.Se adauga zmeura si mierea de albine si se amesteca bine.
Se spala, curata si taie fructele.Se pun intr-un bol si se amesteca. Se adauga apoi 2-3 linguri de alcool -rom.
Visinele se spala si se scot samburii .Se pun intr-un castronel si se pune putin zahar peste ele. Albusurile se separa de galbenusuri. Albusurile se bat spuma .Dupa ce le-am battut adaugam zaharul, apoi uleiul. Galbenusurile se bat cu sare si se pun peste albusuri.Se adauga praf de copt si...
Am dat miezul de pepene prin blender, pana am obtinut un pireu gros, pe care il amestecam cu 50 gr de zahar , separat am freaca galbenusurile cu restul de zahar, zaharul vanilat pana cand compozitia se ingroasa si zaharul este topit ,adaugam si smantana se omogenizeaza bine cu mixerul, apoi...
Se maruntesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,apoi se aseaza pe o tava rotunda.Se amesteca smantana cu iaurtul si plicul de gelatina dizolvat in suc de ananas.Compozitia se toarna peste biscuitii.Se pune si ananasul taiat cuburi si se acopera cu jeleu.Se da la rece 2 ore.