Cauta in 77.444 retete

Desert

Pagina 5 din 60
Ai poftă de un desert răcoritor pe care să-l prepari în acest weekend. Eva.ro îţi recomandă o îngheţată simplă şi sănătoasă.
Ai poftă de o prăjitură specială, răcoritoare şi pe care să o poţi face foarte uşor? Eva.ro îţi recomandă această reţetă simplă.
Quinoa conţine o proteină completă superioară, având mai multe proteine utilizabile decât carnea. De asemenea este o sursă bogată în minerale, în special calciu care este mai uşor de asimilat decât cel din lapte.
Ai poftă de o îngheţată de casă care se prepară foarte simplu? Descoperă această combinaţie inedită pe care o poţi avea mereu în congelator!
Ai poftă de ceva dulce care să îţi amintească de copilărie? Acest desert rapid poate fi soluţia!
Ai poftă de o îngheţată răcoritoare, făcută în casă fără ingrediente nesănătoase? Descoperă cât de simplu se face această reţetă cu nucă de cocos şi căpşuni!
Sezonul căpşunilor delicioase este aproape şi cu siguranţă ai nevoie de inspiraţie pentru a obţine preparate speciale pe baza acestor fructe aromate. Iată o metodă rapidă de a realiza un desert foarte sănătos cu căpşuni:
Ai poftă de o îngheţată aromată şi sănătoasă? Vezi cât de uşor poţi să o prepari acasă numai din câteva ingrediente!
Fructele nu trebuie să lipsească din alimentaţie. Asigură-te că ai parte de doza recomandată de vitamine cu preparate sănătoase. Iată o reţetă pe care trebuie neapărat să o încerci!
Biscuiţii sunt un desert rapid, delicios şi săţios! Îi poţi consuma în orice moment al zilei, oriunde. Achiziţionează-ţi şi un borcan special pentru păstrarea biscuiţilor!
Este un desert perfect pentru o cină în familie, uşor de făcut şi dulce de te lingi pe degete!
Este un desert perfect pentru o cină în familie, uşor de făcut şi dulce de te lingi pe degete!
Fructele sunt recomandate pentru o dietă sănătoasă şi echilibrată. Include-le în alimentaţia ta zilnică pentru a-ţi asigura doza necesară de vitamine. Iată o reţetă delicioasă pe care trebuie să o încerci.
Este o reţetă simplă şi tocmai bună pentru întâlnirile cu prietenele la tine acasă. Profită de ocazie pentru a le pasa şi lor din sarcini!
Un desert delicios pe care îl poţi prepara foarte rapid. Se poate consuma atât cald, cât şi rece în combinaţie cu un sos de caramel şi ciocolată rasă.
Ai poftă de ceva dulce, însă nu ştii ce să prepari rapid în casă atunci când ţii post? Descoperă un desert simplu, sănătos şi pe care te poţi baza în zilele de post.
Dacă vrei să-i pregăteşti o cină surpriză iubitului de Ziua Îndrăgostiţilor, îţi oferim o idee pentru desert. Uşor de realizat şi delicios, acest desert este perfect pentru o seară romantică.
Un desert ideal pentru o cină romantică de Ziua Îndrăgostiţilor! Prepară-l în câteva minute şi fă-i o surpriză iubitului tău.
Are un rol antiinflamator la care se adaugă vitaminele C, E şi K care sunt esenţiale pentru o piele sănătoasă. Avocado este recomandat în special persoanelor care au pielea foarte uscată şi iritată.
Pentru că mărul este fructul-vedetă al sezonului, va oferim o nouă abordare a clasicei plăcinte cu mere.