Cauta in 67.245 retete

Desert

Pagina 10 din 61
Batem frisca lichida pana devine tare. Frecam 2 pliculete de nes cu 1 lingura zahar si o lingura apa si adaugam peste frisca.Omogenizam. Frecam galbenusurile cu zahar pana devin cremoase. Punem vasul la bain marie si frecam in continuare pana incepe sa se ingroase.Lasam sa se racoreasca putin...
se bat 400g zahar cu 4oua si 400g unt si se adauga faina pana ajunge ca aluatul de biscuiti, ca si consistenta; se intinde o foaie, se pune in tava,se unge cu dulceata de portocale, iar deasupra se pun fasii de aluat; se coace 30min la foc mediu
Pentru inceput pregatim o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana aproape ca se topeste zaharul. Se adauga crema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la...
12 porţii Timp de pregătire: 1 oră şi 20 min + timp de răcire 239 calorii/porţie 11,5 g grăsimi 1. Se încinge cuptorul la semnul 3/1700 C. Pe grătarul de jos al cuptorului, se aşează un vas rezistent la flacără – de tip Yena - plin cu apă fierbinte. Se unge cu unt...
Pentru inceput pregatim o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul pana aproape ca se topeste zaharul. Se adauga crema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se introduce la...
Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare; Se adauga apoi crema Mascarpone si se omogenizeaza amestecul; Intr-un bol separat se bat albusurile de ou pana se umfla; Se toarna albusurile peste amestecul cu mascarpone si se intorc usor cu lingura pana...
Crema de branza: Se bat albusurile tari cu un praf de sare. Galbenusurile se amesteca bine cu branza crema, apoi se adauga siropul de artar. Se adauga la branza albusurile si se amesteca usor de jos in sus. Se da la frigider pana se pregatesc fructele si siropul. Fructele: Capsunile se spala...
Pentru a obtine aspectul atat de familiar din cofetarie, prajitura tiramisu va trebui sa incapa la fix intr-o tava. Astfel va avea sustinere laterala si vom elimina riscul curgerii cremei mascarpone. 400 g de piscoturi inseamna 48 piscoturi, din care eu am folosit fix 40 - tiramisu a fost...
Untul,zaharul,sarea si zaharul vanilat se mixeaza,pana se obtine o pasta cremoasa. Se adauga ouale.Faina si praful de copt se amesteca si se framanta cu restul amestecului.Se amesteca migdalele,amestecand usor. Pe putina faina ,aluatul se imparte in doua rulouri de 3-4 cm grosime,se asaza cu...
Pentru pannacotta, se incalzeste smantana si laptele intr-o cratita, la foc mic. Se adauga zaharul si se lasa pe foc pana cand acesta se dizolva. Cand se ridica de pe foc, se adauga scortisoara si vanilia si se lasa 20 de minute. Se inmoaie gelatina in apa, se scurge bine si se adauga in...
Incepeti prin a prepara expresso, pe care il lasati la racit complet. Cand e rece, puneti-l intr-un vas adanc si adaugati romul si optional 2 linguri Bailey's. Apoi cu felia de lamaie degresati vasul in care veti face crema si vasul in care veti bate albusurile. Frecati galbenusurile cu...
Punem laptele si zaharul pe foc doar atat cat laptele sa se incalzeasca usor si sa se topeasca zaharul. Nu trebuie sa ajunga la punctul de fierbere. Separat , in alt vas punem frisca lichida in care adaugam gelatina dizolvata conform indicatiilor de pe ambalaj. Intr-un pahar frecam nessul cu...
Se face o cafea din 2 cani mari de apa si cele 6 lingurite de cafea si se lasa sa se raceasca. Galbenusurile se freaca cu zaharul, pana aproape ca se topeste zaharul (cca 10-15 minute cu mixerul). Se adauga supercrema Mascarpone si se amesteca cu mixerul pana devine consistenta ca frisca. Se...
Se freaca 2 linguri de zahar cu galbenusurile pana cand amestecul devine spumos, apoi se adauga mascarpone si se amesteca bine, folosind mixerul. Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine si adaugam 1 lingurita esenta de rom....
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se deschid la culoare. Peste ele se adauga branza si se amesteca bine. In alt vas albusurile se bat spuma tare (cu mana nu cu mixerul) si se adauga treptat peste crema de branza. Se amesteca bine pana se incorporeaza in crema. Se poate omite adaugarea...
pt. blat: Se bat intr-o cratita ouale intregi cu zaharul, pana ce volumul lor creste simtitor. Se bat apoi alternativ pe foc si la rece, de trei ori. Se adauga faina cernuta, amestecata cu cacao. Se coace o ora la foc mic, intr-o forma unsa cu unt si tapetata cu faina. Dupa ce s-a racit, se...
1. Topeşte untul pe foc mic, dar nu-l lăsa să fiarbă. Pune-l deoparte, ca să se răcorească. 2. Freacă gălbenuşurile cu zahărul şi zahărul vanilat până devine o compoziţie spumoasă. Adaugă untul răcorit, brânza de vaci bine scursă şi sfărâmată,...
Faina se cerne de 3 ori cu cateva ore inainte de preparare. Cozonacul va fi mai pufos daca cernem faina asa. Untul se va scoate la temperatura camerei cu o ora inainte de folosire. Incalzim laptele intr-un vas peste care adaugam coaja de lamaie si portocala si cele 2 plicuri de zahar vanilat...
Prepararea blatului: Se bat albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste. Adaugam galbenusurile unul cate unul si mixam bine dupa fiecare. Adaugam si uleiul. Faina o amestecam cu cacao si cu praful de copt si apoi punem cate o lingura in...
Cat blatul este la cuptor vom face crema. Ciocolata am facuto bucatele mici,frisca se pune intr-o cratita pe baie de abur si cand e foarte fierbinte se adauga ciocolata rupta bucatele ,se amesteca pana se omogenizeaza .O mai pun cateva minute pe foc amestecand incontinuu ,apoi o dau deoparte...