Cauta in 68.077 retete

Aperitive

Pagina 7 din 21
1.In apa clocotita se fierb buchetelele de brocoli pentru 5 minute, dupa care se lasa la scurs intr-o strecuratoare. 2.Intr-un vas se pun ouale si se bat ca pentru omleta. Se potriveste gustul de sare si piper din rasnitele Kotanyi, dupa care se adauga, pe rand, faina cernuta cu praful de...
1. Se fierbe orezul in 600ml de apa cu doua linguri de ulei timp de 20 de minute. Sau folositi ca si mine, o punga de orez prefiert de 125g, pe care-l lasati in apa fierbinte timp de 8-12 minute, dupa indicatiile de pe ambalaj. Se lasa se sa raceasca, apoi se amesteca cu ouale batute,...
1.Se scoate carnea de pe os cu un cutit ascutit,apoi se da de 2 ori prin masina de tocat cu sita marunta. Painea veche se inmoaie in apa rece apoi se preseaza in maini pana eliminam pe cat posibil apa. Mararul se taie marunt,usturoiul curatat se zdrobeste bine. Se amesteca carnea tocata de...
1.Se curata miezul de avocado cu o lingurita apoi il mixam impreuna cu varfurile verzi de busuioc,o lingura de ulei de nuci si cu sucul de la o lamaie verde.Potrivim de sare dupa gust.Taiem mai marunt morcovii si pastaile de fasole scurse bine apoi amestecam cu sosul de avocado. 2.Pe fiecare...
Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali si asezati pe fund feliile de paine . Crema de branza se mixeaza impreuna cu smantana. Adaugam somonul afumat taiat cubulete mici si mararul tocat marunt. Asezonam cu sare de mare si piper...
Bagam biscuitii sarati la robot si ii macinam. Amestecam biscuitii cu untul la temperatura camerei si ii punem pe fundul unei forme cu pereti detasabili presandu-i cu o spatula ca sa acopere intreaga suprafata si sa ii nivelam. Frecam crema de branza cu smantana. Adaugam mararul tocat marunt,...
Pregatesti aluatul pentru tarta amestecand ingredientele mentionate mai sus si il dai la rece pentru o oră, după care il întinzi bine cu sucitorul şi il pui in tava tapetată cu unt şi făină.Inţepi aluatul pus in tava cu furculiţa şi il acoperi cu o foaie de copt peste care pui...
Taiem somonul fasii. Batem oule cu un praf de sare si un praf de piper. Tocam marunt ceapa si mararul si le adaugam. Spanacul l-am decongelat si apoi l-am adaugat peste oua. Daca folositi spanac proaspat il opariti mai intai. Adaugam si somonul afumat. Omogenizam compozitia si turnam in tava...
Eu am folosit carne de stiuca dar puteti folosi orice alt peste, mai ales peste alb. Am spalat stiuca apoi am dezosat-o. Calim ceapa verde tocata marunt in 50 gr unt. Tocam carnea de peste si o punem intr-un vas. Adaugam ceapa, usturoiul pisat, patrunjelul tocat marunt, painea inmuiata in...
Desfacem somonul afumat bucati, punem in robotul de bucatarie si il maruntim. Amestecam somonul cu crema de branza. Adaugam ceapa si mararul tocate fin apoi omogenizam compozitia. Daca nu doriti sa se simta bucatelele de ceapa o puteti baga la robot si o transformati in pasta. castravetele...
Se decapiteaza pestii, se spala si se pun la fiert in apa cu putina sare.Dupa ce au fiert se pun la racit, se scoate carnea de pe oase si se taie marunt. Se adauga margarina, se mixeaza cu mixerul se adauga sarea si piperul si se mixeaza din nou pana se face o pasta. Se taie o lamaie in doua,...
1. Încinge cuptorul la 180ºC/gaz 4. Așază feliile de baghetă pe o tavă întinsă, stropește-le cu jumătate din cantitatea de ulei și dă-le la cuptor 10 minute, până devin crocante. Întoarce-le, stropește-le din nou cu uleiul rămas și mai dă-le la...
Îndepărtează crusta de la feliile de pâine. Întinde-le cu sucitorul, până devin plate și pliabile. Unge-le cu un strat de cremă de brânză. Adaugă somon afumat și frunze de năsturel. 2. Formează 4 rulouri lungi și dă-le la rece între 15 minute...
Este cunoscut faptul că peştele este foarte sănătos, fiind, de altfel, şi cel mai recomandat aliment. Îţi propunem aşadar delicioasele rulouri de peşte cu legume, pe care le poţi prepara oricând, chiar şi în timpul posturilor. Mod de preparare: Căleşte legumele...
Transferam somonul afumat pe o folie alimentara exact asa cum este in pachet doar ca il intoarcem pe partea cealalta. Frecam 200 gr crema de branza cu sare de mare si piper alb dupa gust. Dizolvam gelatina conform indicatiilor de pe ambalaj si adaugam jumatate din cantitate. Omogenizam si...
Fileul de peste,impreuna cu miezul de franzela(inmuiat in cam 6 linguri de lapte rece si stors f bine),se macina,folosind ciurul mare.Ardeiul,copt,se taie bucatele f mici. Se adauga toate ingredientele,in afara de masline;se amesteca,se lasa de seara pina a 2-a zi. A 2-a zi,se fac...
Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele pe care le aveti la indemana. E bun si ca gustare la serviciu. Taiati bagheta in 6 bucati pe lungime (cornurile se taie in jumatate) si scoateti miezul cu o furculita. Intr-un castron puneti...
Fierbeti 2-3 oua tari (minim 5 minute). Preparati o maioneza rapida dintr-un galbenus crud, mustar, sare, piper, zeama de lamaie si ulei. Tocati foarte marunt ceapa si ardeiul rosu (pastrati cateva feliute pentru decor). Puneti intr-un blender conserva de peste, un ou fiert si galbenusul de...
Cumpărăm somonul fumme gata feliat. Tăiem feliile de somon pe jumătate, punem 2-3 capere și rulăm. Procedăm așa cu toate feliile de somon. Le aranjăm pe un platou. Le stropim cu zeama de la o lămâie. Ornăm cu felii subțiri de lămâie și restul de capere. Poftă bună!
Foaia Intr-un castron se pune 1 pahar de apa sau lapte cald, 1 ou, sare si 1 lingurita de zahar si se amesteca bine.Apoi adaugam drojdia si faina si omogenizam bine dupa care se pune untul cubulete.Cand aluatul este uniform si nu se mai lipeste de maini, acoperiti cu folie si lasati la un loc...